perjantaina, joulukuuta 25, 2009

Aattokuvia

Meidän metsänhoidollisissa mietteissä haettu kuusi, koskematonta tonttia löytyy talonympäriltä onneksi sen verran, että kuusia löytyy! Ollaan me kai joskus ostettukin kuusia, mutta mä tykkään enemmän luonnonkuusen näkösestä kun semmosesta tasapaksusta runsaasta yksilöstä. Tossa on luonnetta ja se näyttää yhtä sekavalta kun meidän perhe ja kotikin :D.Kuvassa vilahtaa neljä lemmikkiä, etsi ne!


Meiän ikkunoista löytyy kans kaikenlaista lyhtyä ja koristetta.


Laitettiin mun koneeseen kajarit ja kuunneltiin youtubesta jouluisia playlisteja ja muuta kivaa musiikkia, koska äiti oli jättänyt meidän rakkaan joululevyn, Riihitontun Joulun työpaikalleen ;(. Mutta näin toimi kans musat ihan hyvin! Kuvassa lahjoja on jo availtu. Mm. ihanat pussilakanasetit, sekä teran ulkonenkovalevy! Mun joitain toiveita on kuultu ;).Sisko rakastaa vihreetä väriä ja tossa se tesmailee uutta kynsilakkaansa, jota muuten tesmailin vähän itekin!

Lahjojen ja ruokailun jälkeen lähettiin hautojen kautta isovanhemmille syömään ja kattomaan sukulaaasia. Olin pukeutunut vaatteisiin, jotka näkyvät kuvasta!Ensimmäinen kerta haudoilla jouluna, sillä tänä vuonna kuoli ensimmäiset kaksi läheistä ihmistä elämästä. Pappa ja naapurin mies kuolivat parisen vuotta sitten, mutta Papan uurna haudattiin Savonlinnaan, eikä hän minulle koskaan niin kovin läheinen ollut, eikä myöskään naapurin mies. Tänä vuonna naapurista kuoli myös ihana Astrid ja isän veli. Astrid oli toki vanha, muistaakseni 85-vuotias, ja sedällä oli ollut terveysongelmia jo pitkään, mutt silti molempien kuolemat tulivat aivan yllätyksenä. Noh, aina läheisen kuolema on varmaan shokki ja yllätys. Haudoilla oli kaunista ja kyllä kyyneleitä tuli vuodatettua, mutta osaksi käynti tuntui pudistavalta ja pääsi keveämmän sydämen kera joulunviettoon.

Tänään käytiin siskon ja koirien kanssa viemässä joulutervehdyksiä, eli talipalloja metsään. Näin me tehään yleensä aattona ennen mummalle menoo, mutta surkeiden sattumusten sarjan takia meni aatto vähän kiireiseksi ja ruokittiin elukoita vasta tänään. Harmi ettei kameraa tullut mukaan, koska lunta oli paikoin todella paljon ja koirat, sekä sisko näytti hauskalta hangessa, olisi kans saanu kivoja muistoja ajasta, jollon luntakin Suomessa vielä oli :D. Katottiin kans elokuva nimeltä Babel, jota ollaan alotettu jo monesti, mutta aina kyllästytty mutta nyt viimein päästiin loppuun asti! Täytyy sanoa että oli kyllä tylsä ja mitäänsanomaton elokuva! Oishan siitä hyvänkin saanu.

Nyt syömään perunamuusia, kinkkua, kalkkunaa, tsazikia, viininlehväkääryleitä, porkkanalaatikkoa, raejuustoo ja mitä kaikkee sielä nyt pöydässä onkaan ja jälkiruoaksi äitin tekemää mustikkavadelmajugurttia <3. Varmaan parasta makeeta syötävää mitä maailmassa on! Sitten vähän uuden Aliaksen korkkailua koko porukalla. Kivoja joulujatkoja kaikille!

ps. Luvassa semmonen yks haaste muutamille mun lempparibloggaajille lähiaikoina ;).

2 kommenttia:

  1. Oh, onneks mulla on koneella Riihitontun joulu -levyn kopio, kun itse levy on aina äidin autossa. :D Se on kyllä paras joululevy, mihin olen koskaan törmännyt. :)

    Teidän joulu näyttää kivalta ja ihanan tunnelmalliselta. Hauskaa Joulua ja Hyvää Uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  2. Pitäs meiänkin kopioida tuo levy tai edes siirtää koneelle :D. Kiitos samoin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...