keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Lovelovelove

Mikäs tämä on? Se on Stjarna! Minna ratsasteli sillä ja minä Surrella, josta laitan kuvan kohta ^^. Oli niin maaahtaaavaaaa! Maisemat oli niin kauniin lumisia, Surren askellukset niin paljon pehmeempiä kun Kurren, jolla viimeksi ratsastin ja Surreliini tottelikin paljon helpommin kun Kurre, johon meni hermot :D. Teistasta edelleen pidän sen erikoisen ihanan nimen ja pippurisen luonteen takia, mutta aijai Surre on uusi rakkaus <3. Mahtavinta oli lumisella pellolla laukkaaminen <3. Laukattiin aika pitkä pätkä putkeen, lunta sato ja viima kävi kasvoille, lumi pöllys maassa ja kaikkialla oli niin kaunista ja hevonen laukkaa kovaaa <3. Mahtavaa! Suosittelen kaikkia kokeilemaan! Varattiin jo alustavasti uus tunti, jolla päästään metsään ehkä kaksin, wouwou :O. Tonne tallille aion kyllä rahani tuhlaa :D.

 Rahoista puheenollen, sain palkkakuitin jossa multa on pidätetty 60% palkasta, vaikka ongelmien piti olla jo korjattuna. Alkaa pikkuhiljaa jo kyrsii tää homma.

Huomenna kauppaan ostaa ainakin geishoja ja hiusväriä ja sit uudenvuoden raketit ja pitäs pakkaakin joskus koska leirille pitäs lähtee 1.1. joskus aamulla kait. Ääää, ei huvittais, koska Minna ja täällä ja Manta on täällä ja Jussikin lähtee kohta inttiin ja mä meen johkin riparille nyhjäämään! Oisin voinu ajatella tätä vähän aikasemmin.

Kerron viel et Minna, Manta ja Jenna tuli meille ratsastuksen jälkeen ja tykkään niistä <3.

1 kommentti:

  1. Mäkin oon käyny muutaman kerran tuolla Fagerängillä. Mut se oli vuonna 2008. Ihania heppoja :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...