lauantaina, joulukuuta 26, 2009

Itsekin toteutan oman haasteeni!


1. Millä yhdellä sanalla kuvailisit sänkyäsi?
    - Mukava!

2. Mikä on sänkysi paras ominaisuus?
    - Sen suuri koko, leveytenä 160cm on ihana <3. Mahtuu montakin yöpyjää ja muuta hengaajaa samaan aikaan.

3. Mistä taas et niin pidä?
    - En niinkään pidä siitä, että sängyn alla on tilaa, haluisin mieluiten jonkun runkopatjan ilman jalkoja :D. Alle kertyy niin paljon pölyä ja muuta roskaa ja tavaraa.4. Käykö sängyssäsi vierailijoita tai jaatko sen jopa säännöllisesti jonkun kanssa?
    - Sängyssäni vierailee kaikenlaista otusta, mutta useiten siellä kanssani nukkuu:

Nipa, joka on tuommonen kiva hauveliini ^^. Myös muita otuksia käy:


Näiden jälkeen kolmanneksi yleisin otus on ihminen, nimeltään Jussi, joka hoitaa poikaystävän virkaa. Toisinaan myös muita ihmisiä saattaa karata turvaan sänkyyni tai tulla muutenvain yövisiiteille. Vietän aikaa sängyssä kera eläimien ja ihmisten myös päivisin! Rakastan seurustelua vaakatasossa!

5. Mitä muuttaisit sängyssäsi?
    - Maalaisin ehkä sen päädyt, tai tukkisin kulkureitit sängyn alle :D.

6. Usein sängyssä nukutaan öisin, miten pukeudut tähän tilaisuuteen?
    - Useimmiten nukun semmoisella normitoppi + alushousut yhdistelmällä, mutta toisinaan käytän myös erilaisia miestenboksereita, sekä pitkiä pyjamahousuja. T-paita päältä löytyy toisinaan, mutta inhoan nukkua pienikaula-aukkoisessa vaatteessa! Tuntuu että kuristuu.

ja viimeisenä boonuksena: 7. Jos saisit kutsua kenet tahansa vierailemaan sänkyysi, kenet kutsuisit?
    - Tällä hetkellä on semmonen fiilis et kutsusin varmaan ystäväni Minnan mieluiten yökylään! Aikamoinen kunnia, kun olisi saanut valita vaikkapa Owen Wilsonin :O.

Sain äitiltä just joululahjaksi tuollaiset kukkapussilakanat! Tykkäääään värikkäistä pussilakanoista ja erityisesti punasävyisistä. Jaksaa paremmin nousta kun vastaan tulee kirkkaita värejä herätessä :D. Tuossa kuvassa näkyy myös vaaleaa puuta oleva sängynpääty, josta en pidä.

Omat haasteihmiseni nimesin ja linkitin täällä!Saman linkin takaa löytyy myös alkuperäiset ohjeet koko homman toteuttamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...