sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Itsenäisyyspäivää!Nukuin puoli kahteentoista, joka oli iiihaaaanaaa, koska eilen kirosin aikaista kello puoli yhdeksän herätystä riparitapaamisen takia. Kyllä mä siinä jo tunsin piristyneeni kuitenkin pysäkille seisoessani onneksi. Muistin kuvata kuvauspäiväkuviakin aamulla!

Kappelilla törmäsin isosiin ja työntekijöihin ja meillä on kyllä varmasti hyvä tiimi siellä! Pikkusetkin vaikutti niin paljon kivemmilta kun käytöstavattomat hirviökakkosluokkalaiset, kyllä mä pidän ripari-ikäsistä niin paljon enemmän kun lapsista, tai ainakin paljon enemmän kun hirviölapsista. Sain tietää että mun hommiin kuuluu tuolla yövalvonta, koska meille on tullut nyt viime vuonna semmonen sääntö, että yövalvoja pitää leireillä olla erikseen. Lisäksi saan valita jos haluun pitää jotakin oppitunteja, jumalanpalveluksia, hartauksia, skaboja, ihan mitä vaan! :D. Mahtavaa, saan kuulemma luoda itelleni semmosen ideaalipaketin ja kertoo sen sit meiän nuoriso-ohjukselle, jonka kaa sitten vielä katotaan et miten se ois parasta toteuttaa. Jeejee, mainiota! Ajattelin et voisin haluta pitää helmihetket ainakin. Ruoan jälkeen kuitenkin tuolta tapaamisesta lähdin, kun sain iskältä samalla kyydin kun tuli koiraharrastuksista.

Kotona sitten äiti oli laittanu mulle jo valmiiksi tarjottimelle pizzatarvikkeet ja aloin vääntää pizzaa illan juhliin. Koska oon täysin tumpelo lähes kaikessa mitä käsillä voi tehdä, en omista myös kovinhyviä kokkaustaitoja, etin pizzapohjan ohjeen netistä ja rupesin kokkailee, ainoo ongelma oli ehkä se, ettei taikina kohonnut niin paljon kun olisin luullut sen kohoavan, mutta lopputuloksesta tuli erittäin hyvä! Laitoin täytteeksi herkkusieniä, kinkkua ja ananasta, koska juhliin tuli paljon ihmisiä ja piti saada jotakin suhtkoht neutraalia josta monet tykkäisi. (tähän väliin ilmoitan, että iskällä tuntuu olevan tylsää, koska se kattoo jumalalanpalvelusta teeveestä...)

Pizza oli valmis ja menin tuskailee pukeutumisen kanssa. Yleensä tykkään laittautua juhliin ja yleensä oon kans tyytyväinen asuihini ja kaikkeen, mutta eilen mikään ei tuntunut onnistuvan ja sopivan.

Lopuksi päädyin tuommoiseen väljään mekkoon, joka on kaheksalla eurolla kirpparilta hankittu, sen päälle heitin tuommoisen rusehtavan neuleboleron, 2e kirpparilta, kaulaan valkoset helmet, 50senttiä kirpparilta, koska halusin ehottomasti laittaa mun ihanat valkoset korkkarit,69e haloselta, ja vaikka mekossa nyt olikin valkosta hieman, piti sitä saada lisää kenkien takia! Kuvassa hiukset ei oo vielä mitenkään laitettu, eikä kädessä roikkuvat ponnaritkaan kuuluneet asuun. Hiuksien kanssa päädyin sitten laittamaan ruskeella kapeella ponnarilla muutaman rastan edestä taakse ponnarille, ihan tarpeeks juhlavaa kun siihen nutturaan nyt ei ollu aikaa eikä jaksamista! Viime vuonna jaksoin. ois joskus kans kehittää jonkun paremman tavan ottaa kuvia...
Sitten iskä lähti heittää mua juhliin, jossa tapasin Sampan ja Saaran, joita en kumpaakan ole aikoihin nähnyt! Tuli se Jonttukin sitten perille, skoolailtiin, syötiin ja siirryttiin saliin katselemaan esityksiä. Tytsy soitti flyygelillä, toinen tytsy laulo ja sitten välillä kaksi tytsyä samaan aikaan kaksiäänisesti ja voi luoja ne kuulosti enkeleiltä <3. Rakastan niin kuunnella kun joku osaa laulaa/soittaa jotakin! Tuli myös huumoripitoinen musiikki/runoesitys, joka oli mainio! :D. Myös wanhojatansseja tanssahdeltiin porukalla alakerrassa ja Juha Valkeajoen valokuvastudiossa sai otattaan itsestään ja kavereistaan kuvia. Tänä vuonna ei Jussin kanssa ängetty yhteiskuvaan, vaikka muina vuosina ollaankin niin tehty, vähän kyllä harmitti se, vaikkei mulla siellä ollukaan yhtään semmosta fiilistä, että olisin kameran eteen halunnut. Jussi näytti kyllä kivalta siellä muiden tummapukuisten miesten keskellä omissa punaisissa housuissaan, valkoisissa kengissään ja punavihreässä kravaatissaan ja onneksi Jussi ystävineen menivät poseeraamaan yhteen kuvaan, voin sen sitten täällä esitellä kun joskus Juha kuvat jonnekin internettiin laittaa kaikkien poimittavaksi. Illalla kotona kattelin viel teeveetä ja tanssahtelin wanhoja yksikseni, kun sain Allulta ceedeen joka sisältää 31 biisiä joita wanhoissa käytetään! Mutta se ehkä eilisestä.

Tänään oli kiva fiilis herätä ja raahautuu alakertaan yöpuvussa ja huomata muunkin perheen tehneen samoin. On vähän jouluinen fiilis, koska kellään ei oo tänään kiire mihkään, syyään yhessä ja muutenkin ollaan yhessä ja Linnanjuhlat! Oon niitä nyt missaillu vähän viime vuosina ton itsenäisyyspäivängaalan takia. Kuulin kans radiosta, että tulossa hienoja pukuja tänä vuonna, oikein naisellisia ja näyttäviä! Mun päivän suunnitelmiin kuuluu kans Battle for the Middle Earth <3, jonka asensin juuri, Geishan Muistelmat-leffa, sekä Singstar viimein! Voisi kans olla viimeinkin aikaa ja päivänvaloa viiä koiria lenkille, sitä en oo päässy aikoihin tekemään, koska aamulla ennen töihin menoo on aina kiire ja pimeetä kun tuun takasin. Ohjelmaan PITÄISI kanssa kuulua huoneen siivoomista, mut en taida jaksaa, tänään rentoilen! Ja viikonpäästä polleilemaan <3

Unohin aforismikirjat yläkertaan, enkä jaksa niitä hake, joten tämän päivän mietelauseet ja muut viisaudet korvataan menovinkillä! Nimittäin kuoro nimeltä Exodus laulaa Espoon tuomiokirkossa 12.12. Varmasti hieno tilaisuus, sillä kirkkokin on niin ihana <3. Lisätietoa tästä! Mutta youtubevideot laitoin, koska eilen en. Alhaalla ihana pätkä mukavasti leffasta! Heippa ja hyvää Itsenäisyyspäivää!ps. Oijoi, sielä sataa mukamas lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...