perjantaina, joulukuuta 11, 2009

"Iloitkaa Jerusalemin kanssa, riemuitkaa kaupungin tähden, te kaikki, jotka sitä rakastatte! Juhlikaa riemuiten sen kanssa, te kaikki, jotka sitä suritte." Jes. 66:10

Repäsin ja heitin mukaan Raamattua! En kyl osaa niin kauheesti tota nyt tulkita omaan elämääni, ehkä pitää iloita Espoosta, vaikka joskus vähän surettaakin :D. Pätkä osu silmään tommosesta Päivän Tunnussana 2009-kirjasta, joka sisältää jokaiselle päivälle oman Raamatunkohdan. Ja jos joku ei nyt tajunnut, niin tämä oli yhdennentoista päivän kohta.

Yhdentenätoista päivänä on semmosta jännää, että ollaan Jussin kanssa seurusteltu vissiin 34 kuukautta, en jaksa laskee tarkasti, mut ehkä ton verran ja sitten Nooralla joka hengaa Lontoossa, on tänään synttäriiiiit ja kakskytvuotta tuli kasaan, jeijee!

Pakko kans hehkuttaa kivana asiana, että töissä oli hyvä ilmapiiri tänään ja yllättävän mukavaa! Ulkonakin käytiin hippailemassa, jonka jälkeen Hercules pyörii töllöstä. Oisin niin halunnu kattoa sen loppuun, mutta en kyllä halunnu jäädä ylimääräiseksi tunniksi töihin :D. Myöhästyin ekasta bussista kohti senttiä, koska valot ei millään meinannu vaihtua! Ja koska teen töitä lasten kanssa, mun täytyy olla esimerkillinen kansalainen, enkä saa juoksennella huonona esimerkkinä punaisista. Seuraava bussi tuli kuitenkin viidentoistaminuutin päästä, joten ei ollut ihan hirveää odotella ja sillä kerkesin juuri sopivasti napata sipsejä ja kermaviiliä kaupasta ennenkun Jussin juna saapui. Kasikuutosen lähtöön oli aikaa 20min, joten aateltiin että mentäs bussilla mäkkärille hakee juustohampurilaiset matkaevääksi, muttei yhtään järkevää bussia lähtenyt juuri sillähetkellä, joten mentiinkin vain suoraan päättärille ja hypättiin kasikuutoseen.

Meiän leffailtaan kuulu Geishan Muistelmat, joka oli liian pitkä, liian hidastemponen, juoni oli jotenkin kökkö ja mikä hirviöisimpää, ne puhu englantia! Siis mitä pyllyä, meni vähän fiilis siitä. Ite kyllä jaksoin kattoa ihan hyvin, koska näyttelijät ja lavastus oli aivan mahtavaa! Mutta joo, vähän yliarvostettu leffa, tai siis en tiiä kauheesti sen arvostuksesta, mutta ite oon tutuilta kuullu pelkkää plussaa. Jussi kyllä kyllästy ihan totaalisesti jo puolessa välissä :D.Saatoin sit tossa jokin aika sitten Jussin pysäkille ja voi että täällä on lunta kun jossakin sadussa! Ihan oudosti se lumi on takertunu kaikkeen mahdolliseen, harmi että päivänvalo loppuu niin äkkiä, ehkä huomenna koitan ottaa kuvaa, ellei sitten kaikki sula yöllä ;(.

Töistä vielä sen verran et löysin pari mukavaa henkilökohtasen avustajan paikkaa ja yhen mainostoimistojutun, joihin aion hakea ja hain jo eilen HopLoppiin! :D Ois just mahtava työpaikka mulle, vois töiden jälkeen vähän ite riehua. Ja voisin kans vähän suositella tätä iltapäiväkerhon ohjaajan/avustajan paikkaa kaikille! Meillä opit mm. voitelemaan leipiä, pilkkomaan erilaisia vihanneksia ja hedelmiä sopiviksi lasten suuhun, käteen tai leivän päälle, sekoittamaan tiivistemehua sopivassa suhteessa, lakaisemaan lattioita, järjestelemään tavaroita, huolehtimaan vessapaperin riittävyydestä, käyttämään ääntä, kieltämään, torumaan, käskemään, kuuntelemaan valituksia, katsomaan huonosti dupattuja piirrettyjä, leikkimään leikkejä jotka jätit mielelläsi taakse siirtyessäsi viidennelle luokalle sekä sovittamaan kävelysi lasten mateluvauhtiin. Tämän kaiken lisäksi voit myös nauttia muutaman tunnin työpäivistä keskellä päivää, jolloin käytännössä laiskiaisilta ja saamattomilta ihmisiltä, jotka tykkäävät nukkua menee helposti ainakin aamupäivä ihan hukkaan. Ihan oikeasti tuolla on ihan mukavaa toisinaan.

Huomenna ois luvassa se Voittajanäyttely messukeskuksessa, mutten vielä tiedä että joudunko sinne sittenkin yksinäni, kun deittini ei ole vielä ilmoittanut mitääään aikatauluista, joista kyselin. Illalla myös Exodus-kuoroa Espoon kirkossa, toivottavasti jaksan mennä! Ja sitten aaaw sunnuntai aaaw poneja! Jonka jälkeen viiminen kokonainen työviikko kai, jei! Joululahjaostoksia taidan alkaa harrastaa siis ensiviikolla. 

Kaikille jotka haluu tehä pannaria:


Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...