perjantaina, joulukuuta 18, 2009

Liian kylmä!^ Tuolta näyttää miinus kakskyt mun ikkunasta kun heräsin. Harmi kun ei voi mennä lakkoon yksinään pakkasten takia, ei nimittäin huvittais lähteä kyllä minnekään. Ihan kaunista tuolla ulkona on, mutta jäädyn sinne oikeesti ;(. Keksin, tai siis muistin kaks uutta joululahjatoivetta!Haluaisin jonkun kivan tarjottimen, jossa on reunat, jolla voisin poltella kynttilöitäni. Viimeksi oli vähän turhan pieni lautanen turhan monen kynttilän alla ja vähän aikaa kun olin katsomatta, oli steariinia valunut joka puolelle :D. Ei enää näitä yllätyksiä!


Haluaisin myös uuden pyyhkeen, en kyllä tuollaista kukallista, joku vähän iisimpi kuviointi :D.

Kävin suihkussa tossa äsken ja mua vähän huvittaa, että meillä on kaikki nämä vuodet ollu semmosia ihan kämäsiä pikkuföönei, mutta sitten kun tuli koiria, iskä osti tommosen vehkeen niiden kuivailuun! :D. Noh, kuivaa toi munkin rastat nopsemmin kun ne pikkuset.


Töissä eile pelattiin Arin kaa tommosta Pingupelii. Ari kyl tässä kuvassa vähän huijaa kun toi Pinguvuori on vaan pöydällä suorassa :D. Kamera oli mukana, koska piti räpsii muutama kuva pikkujouluista.


mm. tästä piparikarkkisaaristosta, jota ollaan lapsien kaa rakenneltu :D.

Ikkunalla lumisempi piparikarkkikaupunkimaisena.

Ja lumihiutaleita ulkona ja sisällä! Nyt kuitenkin äkkiä pois koneelta, että kerkiän vielä heittää pari kerrosta vaatetta päälle ja lähtee töihin! Jos kerkeis vaikka syyäkin vähän jotakin niin ois kiva!

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...