torstaina, joulukuuta 03, 2009

Joulukuun kolmas


Oon ehkä rakastunu tohon videoon tai jotain <3_________<3 Hienosti missasin eilen jonkun riparitapaamisen! Noh, olisin kai sen skipannut kuitenkin koska ussilla oli synttäripäivä. En kylläkään tiedä edes että pitääkö mun niihin kaikkiin osallistua, eikä kukaan mun perään soitellu, joten eikai mitään kauheeta oo vielä päässy tapahtumaan? Lähetin kyllä vähän mailikyselyy leirin vetäjälle näistä tapahtumista joihin mun pitää osallistua kans ja vähän muutakin. Sopivasti ripariaiheisiin liittyen päätin valita tekstin tällepäivälle Raamatusta! Jumalan huolenpito, Matt. 7:25-27
Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mmitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?
Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!
Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?

On yksi mun lempparikohista Raamatusta, vaikka jos sitä alkaa nyt liikaa tulkitsee tai ottamaan liian vakavasti tai kirjaimellisesti, löytyäisin kyllä epäkohtia, mutten jaksa lähteä siihen nyt!

Tämän päivän iloisuusasia voisi olla vaikka se, että sain työkaverilta Avon-tilauksen ja toinen työkaveri halus ottaa kuvaston kotia että saa rauhassa valita! Musta toi Avontuotteiden myyminen on tosi hauskaa puuhaa, vaikkei siitä paljon mitään jääkään käteen. Parasta on kun uusi tilaus tulee perille ja hipelöidä niitä ihania puteleita ja lajitella eri asiakkaiden pusseihin ja hinnoitella ylijääneet. Josta tulikin mieleen, että ois ihanaa pitää jotakin putiikkia, tai olla töissä, osaomistajana tai jotakin! Pari päivää sitten törmäsin yhteen aasialaiseen nettikauppaan josta löysin muutamiakin kivoja vaatteita joita haluaisin tilailla, esim. yhden ihanan takin, tai oikeastaan kaksi. Eilen sit aloin kasaa tuotteita ostoskoriin kunnes huomasin että tää paikka onkin tukkukauppa ja pitäs tilaa minimissään 12 vaatetta kerralla, noh tän sain täyteen, kunnes törmäsin kohtaan jossa käskettiin tilaamaan vielä jokaista vaatetta vähintään kaks kipaletta. Haluisin kovasti tuolta tilata, koska hinnatkin oli aika alhaisia, mutten sitten tiedä, että mitä tekisin ns. ylimääräisille kappaleille, eli niille tuplille, pitäskö myydä lähipiiriin? Tästä kans lähti ajatus onlinevaatekaupan perustamisesta! Vähän ois hauskaa tilailla ulkomailta kivoja tuotteita myyntiin! Tarviisin vaan jonkun rikkaampiaivoaen mulle liikekumppaniksi etten ite sotkis kaikkia paperiasioita sun muita. Mut niin, uus hhave kahvilan lisäks, vaatekauppa! Siinä vois kans sivussa myydä Avonia. Jeejee, tulevaisuus suunniteltu!

Kerron viel et äsken söin savulohifetasalaattimaissijuustoleipäoliiviöljykurkku-salaattia, joka oli aika ruokaisaa ja sitä oli iso läjä ja tämän kaiken huuhdoin alas appelsiinimehulla, namnam, on täysi olo. Voin kertoo etten pidä kauheesti Reginan musiikista, nainen vinkuu liikaa.

PS. sisko heitti eilen rippiristinsä bäkkäreiden Brianille.. Siispä eilisen keikan kunniaksi vähän bäkkäreiden hauskoja tansseja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...