maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Hui kauhia kun on kylmä! -14 näytti mittari kun aloin miettii et mitä pistän päälle etten jäädy. Päädyin sit sukkahousuihin, kahtiin leggareihin ja kollareihin, sekä toppiin, kahteen pitkähihaseen neulepaitaan ja huppariin. Jalkaan vedin viel normisukat plus villasukat, kengiksi kumisaappaat, kun mitkään muut ei jalkaan mahtunu :D. Toppatakki, pipo ja villakaulaliina, sekä kahet villalapaset oli myös päällä ja silti tuli vähän vilu kun joutui hetken pysäkillä seisoskelee. Eipä tarvii ainakaan miettii et mitenkä pukeutuis kivasti, koska niin ei yksinkertasesti voi tehä, jos pitää kävellä kilometri pysäkille tommosessa pakkasessa ja sit ootella yhteensä yleensä semmoset 15min, eka omalla pysäkillä muutama minuutti ja sitten vaihteleva määrä minuutteja vaihdon yhteydessä ja vielä olla töissäkin ulkona :D. Meni vaan vähän joulushoppaussuunnitelmat pieleen, koska en tasan lähe lumiukoksi vuorautuneena shoppailee mihkään kauppakeskuksiin, enkä ala myöskään kantelee sitä kaikkee liikavaatetta mukana sielä shoppaillessa, ettei tukehdu. Ellen sit pääse autolla jonkun kanssa, sit onnistuiskin tämmönen operaatio! Pitäs jotakin pientä kivaa keksii perheelle, onneks se ei oo ikinä vaikeeta ja ostaa Jussin lahja, ensin tietty ettiä semmosia, ja sitten muutamille kavereille jotain, jos nyt sattuu vastaan jotakin sopivaa, en halua väkisin keksiä jotakin tyhmää ja hyödytöntä.

Mut ai että on kyllä ihanaa toi pakkanen, koska se jäädyttää järvet just sopiviksi, että voi viikonloppuna jo uskaltautua jäälle kera luistinten! Paras liikuntamuoto talvella, iiihaaanaa ja varsinkin järvellä, en niin luistelukentistä välitä. En haluu ens viikonloppuna varata mitään tekemistä, koska haluun vaan ulkoilla! Ellei sit pakkaset vaan kovene. Vois pyytää Minnaa ja Jussii seuraks jäälle! Jussikun liikkuu luistimilla sujuvammin kun ilman, on sen menoo kiva katella, vaikka välillä hirvittääkin kun se nappaa mut mukaan hirmuvauhtiin!

Kun tulin töistä, heitin laukun sisälle ja lähin kaikkian hauvojen kanssa läheiselle pikku lätäkölle, eli lammelle, jossa luistellaan joskus talvisin, kurkkimaan et joko jää kestää ja kestihän se! Räksähti kyl vähän ikävästi ja siihen tuli railo josta tulvi vähän vettä pinnalle, joten ei ehkä ihan luistelukunnossa vielä :D. Mut loppuviikosta kyllä! Hauskaa kun Tatukin juoksi lenkillä ja leikki muiden hauvojen ja mun kanssa, yleensä se vaan löntystää laiskasti, haistelee ja merkkaa.

Oon ihan koukussa tommoseen ihanaan ja söpöön peliin nimeltä Happy Habitat, jota voi facebookis pelata :D.

Kuka vois vastustaa tommosii söpöjä matoja, joita pitää ruokkii ruoholla? :D Äiti tuli kans äsken kaupasta ja toi leipäjuustoo, nuudeleita, voileipäkeksei ja tuorejuustoo, päärynöitä ja muuta ihanaa naposteltavaa <3. Ehkä niiden kanssa jaksaa kirjottaa muutaman joulukortin, jotka haluun maailmalle pistää menee! Ensin täytyy kyl hakee vanha puhelin ja oottaa noin tunnin, että se lataa ittensä käyttökuntoon, että saan sen muistista muutamat osotteet joita tarviin! Pitäs tehä nettiin joku muistikirja.

Loppuun voi ihastella mun koiria <3__________<3 jotka on ihanaa seuraa talvisilla, lumisilla pelloilla ja järven jäillä!

Tatu <3

Ebony <3. Mun ihan oma hauvavauva, joka ei ole enää niin vauva, ikää kuusi vuotta jo :O.

Ebonyn tytär, Enna <3 Melkein neljä vuotias pöhköpää.

ja tässä meidän oikea vauva, Ebonyn poika jotka Pökäleeksi kutsutaan. Noin vuoden vanha hömelö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...