lauantaina, joulukuuta 19, 2009

Lumista viikonloppua!

Jussi otti kuvaa musta ja tarkensikin hyvin!
Eilen äiti haki mut töistä ja käytiin hakee postista Avonin paketit, jotka paino yhteensä noin 23 kiloa. Siinä sitten kateltiin Beauty Shoppia, joka on musta aivan mainio leffa ja lajiteltiin tuotteita oikeisiin osotteisiin. Sitten tulikin Jussi, jonka vieressä sain pitkästä aikaa nukkua <3. Nukuttiin noin kahteentoista ja aamupalan jälkeen suunnattiin muutaman sadan metrin päähän pikkulammelle auraa luistelukenttää ja luistelee. Mukana oli mun ja Jussin lisäksi mun kolme sisarusihmistä, sekä neljä hauvaa. Sielä vietettiin semmoset kaksi tuntia, jonka jälkeen palattiin kotiin lämmittelee ja kattomaan Die Hartia, joka tuli pari päivää sitte. Samalla kans syötiin, jonka jälkeen Jussi lähtikin kotia ja mä alotin dataamisen!
Pistin sille pipon ja siitä tuli sulonen Ville Malja <3. Ja noista hiuksista ois luovuttava aika pian kun intti koittaa ;((( Itken vähintään verta.
Vähän stressaa kyllä kun maanantaina pitäs varmaan lähtee viel shoppailee loput lahjat! Ja sit kans se, et kerkiis kaikkia asioita toimittaa ihmisille, kuten esim. Avon-tuotteita ja joulukortteja! Mut nyt en jaksa stressaa vaan mutustelen yrttivoileipäkeksei paprikalevitteellä, nami.

Heippa!

2 kommenttia:

  1. Moi,mä oon jarno sulla on söpö tiikeri;-) muutens näytät aika sporttiselta:-)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...