keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Apuaaaa, kadotin kamerasta akun! On siis akkuja tässä talossa moniakin, mutta saan huudot jos en löydä sitä! Jätin sen joko laturiin, tai laitoin laukkuun, mutta laturi oli vaihtanut paikkaa ja laukku näytti tyhjältä akkujen osalta, joten oon vähän hukassa :D. Tänään oli mukavat vaatteet päällä ja oisin halunnu ottaa niistä kuvan! Ja mun uudesta takista, mutta se nyt sit jäi akkuongelmien takia.

Töiden jälkeen suuntasin äitin jälkeen kirpparilla, jossa oli tyhjääääää. Yhen villapaidan otin mukaan kahella eurolla kuitenkin ja yhen lahjan yhelle pikkuselle riparilta ;). Sit käytiin kaupassa ja ostettiin halumi-juustoo ja kotona sohvalla nyhjättyäni aloin leipoo juustopiirakoita! Aika lennosta juuri piirakat uuniin  saatuani lähettiinkin luistelee kello puol kymmenen äitin ja veljen kanssa. Pääsin myös soittelee pianoo, joten kaikkee kivaa on ollu! Äske katottiin kans toi SuomiD ja tekis mieli lähtee fuengirolaan lentäen ja ettiä vaan joku kiva perhe joka haluis mut majottaa hetkeksi :D. Oon kans nähny viimeaikoina matkustusunii, joten aurinkorannan kaipuu on suuri!

Perjantaina ois riparitapaaminen nuorisokahvilassa ja lauantaina ehkä ratsastusta ja sit pitäisi nähdä Teroa, että viikonloppua odotellessa siiis! En nyt muista et monelta pitää olla paikalla perjantaina, mut luultavasti en kerkii käydä kotona, joten pitäs löytää seuraa vaikka roskaruokailemaan siksi väliajaksi :D.

Eipä täs muuta, lyhyt sepostus! Paitsi et noi uudet mainoskatkot on pyllystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...