sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Talvea

Ennen kun lähin leirille taas takasin eilen, kävin perjantaina Minnan kanssa sellossa shoppingilla ja aika hyvin tavaraa lähtikin mukaan, voi siis hyvällä mielin alottaa Koita Olla Ostamatta Mitään-muutaman kuukauden :D. Löysin esimerkiksi takin! Oon nyt menny tän talven syystakilla ja toppatakilla mut nyt sain vihdoin semmosen vähän siistimmän takin jolla pärjää kylmemmälläkin. Siinä on iso huppu ja tykkään siitä! Ehkä joskus laitan kuvankin. Mukaan tuli myös sukkikset, t-paita ja isot hiuspinnit ginasta ja Indiskasta uus ihanan harmaa pipo, mekko, toppi ja musta tunikajuttu. Rahaakin meni ja roskaruokaa syötiin. Minna on kyl tosi hyvää shopping-seuraa, koska mulla ei menny hermot kertaakaan!
Aamulla lähdin kotoota tämän näköisissä vaatteissa, mutta päälle vetäsin viel kollarit, sekä toisen neuleen, ennenkun uskalsin miettiä ulkovaatetusta, sillä pakkasta oli melkeen 20 astetta. Itse shoppausreissulla töiden jälkeen asu muuttui moneen kertaan :D.


Perjantaihin varustauduin aamulla tankkauksella, josta näkyy osaa kuvassa yllä.

Illalla sit tulin ennen kymmentä kotia, katoin teeveetä ja venytin paukkausta yli puolenyön. Kivasti sit koko eilinen väsyttikin, mutta tänään vielä enemmän! Laitan nyt viel vähän talvikuvia, koska äiti kyseli joku päivä, että onko muistettu kuvata lunta muistiin!

 Tänään tulin leiriltä kotia, äiti tuli hakemaan mut ja laukun kotia ja käytiin samalla matkalla hakemassa sisko kahvilalta, jossa se on töissä. Join päärynälimuu ja äiti kahvia ja kateltiin kun tytöt luisteli hienosti. Kotona sitten surffailin facebookissa ja näin kutsun gospelmessuun ja sinnehän me sit Jussin kaa lähettiin. Sai nyt Jussikin siunauksen itelleen ennen inttiä, joka alkaa huomenna :S. O-ou.

En haluis millään mennä huomenna töihin mut pakko mikä pakko. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...