maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Tavotteita

Koska uutena vuonna tehään yleensä kaikkia lupauksia, mä aattelin pistää vähän tavotteita tuleville kuukausille.

Tammikuu
Koska aloitan vasta nyt, en tammikuulle laita mitään suurempia haasteita vielä. Aattelin siis, että nyt tammikuussa en osta mitään muita kuin alehintaisia tuotteita! :D. Ruokapuolta vaan hillitsen, eli jos nyt ihan kamalasti tekee mieli suklaata niin saan käydä ostamassa, mutta en ihan muutenvaan kun vähän tekee mieli.

Helmikuu
11. päivä helmikuuta on mun ja Jussin kolmas vuosipäivä, jota ehkä jotenkin juhlistetaan, joten en laita tälle kuulle mitään herkkukieltoja, enkä ostokieltojakaan, jos vaikka jotakin kivoi lahjoja tulee vastaan :D. Mutta muuten koitan sitten hillitä kaikkea ostamista!

Maaliskuu
Pyrin siihen, etten osta MITÄÄÄN.

Huhtikuu
Ei roskaruokaa eikä suklaata!

Olisin halunnut lisätä jollekin kuukaudelle kirpparikiellon, mutta en tiiä pystyisinkö siihen oikeesti, joten en laita :D. Jätin kans listan huhtikuuhun ja jatkan sit joskus kun nään oonko selvinny esim. maaliskuustakaan :D. Haluisin kans lupailla jotain tyyliin että leivon joka viikonloppu jotakin tai että käyn lenkillä tai pelaan ITGtä ainakin kolmesti viikossa, mutta tiiän jo että feilaisin noi kuitenkin niin en ees lupaa :D.

Jussi lähti tänään inttiin ja mun ajatukset pyöri lähes koko työpäivän Jussissa. Pidettiin pientä välipalataukoo parin työkaverin kanssa ja totesin vaan yhtäkkiä että: "Jussi lähti inttiin." vaikka kukaan ei puhunu mitään eikä toi liittyny mitenkään mihinkään ja aika vähän siellä omista asioistani ees puhun.

Päätin kans tehä oman sivuston kaikille Avon-tuotteille, joita meil on täällä kaapeissa. Monesti tilataan jotakin tuotteita varastoon jos on halvalla ja jos joku sit äkkiä tartteekin jotain, eikä malta odottaa tilausta. Joskus kans tulee kaupanpäälle jotakin tuotteita kun on tehny ison tilauksen ja joskus jotkut asiakkaat ei haluakaan tuotteita jotka ovat tilanneet. Joskus taas kuvastoihin tulee uusia tuotteita, joita halutaan kokeilla, mutta jätetäänkin korkkaamatta kaappiin. Näitä alkaa pikkuhiljaa kerääntyy vähän turhan monta, joten sieltä sivuilta voi sitten kaverit sun muut selailla, jos jollekin tuotteelle olisi käyttöä. Monet kyselee, että mitäs tuotteita teillä siellä kotona on, muttei sitten koskaan siltä seisomalta muista ja asia jää sikseen, ehkä tämä tuleva sivu vähän auttaa asiaa!

Eipä mulla muuta tänään, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...