sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Viikonloppuiluu

Aamu alkoi perjantaina kahdella viipaleella leipää, johon laitoin jopa neljä suikaletta kultabroileria, joka on yks mun lemppari leikkeleistä! Maitoo sitten juomaksi ja kaikki vehreän vihreä ja värikäs puuttuu!

Töiden jälkeen suuntasin selloon ja kerkesin kattoo läpi pari kenkuliinikaupat, joista tarkistin tennareiden tason. Dinskosta löyty yhet, joita oisin voinu harkita, vaikka nekin oli valkoset. Lila sisäkangaspinta ja pohjassa puun kuva, jonka oksilla istu lintuja, jei! Jussi sit kans tuli siinä otettuu mukaan armeijakuteissaan, joista ois pitäny saada kuva, mut en tajunnu!

Jussilla vähensin vaatetusta tommoseen, koska perhonen on niin kivan värinen! Suu lähti kans karkuteille. Saunottiin ja syötiin!


Lauantaina oli niin kaunista, että lähettiin kävelylle kera kameran. Suurin osa kuvista on vähän huonoja, koska valot oli niin vaihtelevia, enkä tajunnu sitä!
Tuomarilan VPKlla harrastetaan kenkäkoristeita sähkölangoissa.

Eilen käytiin sit Jussin kanssa mäkkärissä namnam ja tulin kotia. Nyt tässä aattelin lopettaa mun dataamiset, pukea, syödä ja pakata kamat ja lähtee Jussille yöksi <3. Huomenna sit sieltä töihin kahdeksitoista ja illalla Jussi lähteekin takas intteilee, mutta ei hätää! Melkeen jokaviikonloppu sen saa taas kotia ^^.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...