tiistaina, tammikuuta 19, 2010


Voisin alkaa pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa, koska tämä on jo ainakin toinen aamupalakuva täällä :D. Kaksi leipää, maitoa ja banaani. Joskus kyllä harrastin syömisten ja liikkumisten määrää ja laatua Kiloklubiin, mutta kyllästyin liikkumisen ollessa niin pientä :D. Tänäänkin PITI pelata itgtä, mutta mitäs kävi. Vois kyllä alottaa klubeilun uudestaan. Aamulla mun kanssa 24sta katseli myös Mustikka, josta kuva alla.


Mietin tossa surffaillessani, että on taas paljon asiaa kerrottavana, ja tulee kyllä niin sekava postaus, mutta ylläripylläri en muista kun ehkä kaksi asiaa, joista haluisin kirjottaa! Eka on eilinen X-Men - Viimeinen kohtaaminen, joka tuli teeveestä. Oon nähny ykkösen ja tykkään katella tommosia friikkielokuvia, joten sisko huus mut sit seuraksi katsomaan. Ensinnäkin se oli tosi tylsä [Niin tylsä että alle tunnin kohalla luultiin että sen on pakko loppuu jo kohta kun ollaan jo niin kauan katottu] eikä siinä tuntunu tapahtuvan oikein mitään ja nekin harvat asiat jotka tapahtu oli jotenkin vaikeeselkosia ja irtonaisia osia. Esim. Scotilla oli jonkinasteinen krapula, koska Jean kuoli ja sitten Jean kutsu sitä ja se meni järvelle, otti lasit pois, vesi kiehu, Jean tuli, ne pussas, Scot hävisi, what? Sit oli se siipimies, miten se liitty mihinkään? No okei, sen isä teki antimutanttilääkkeen ja se poika halus pienenä ne siipensä veks mut isona taas ei ja sit se pelasti isänsä joka heitettiin alas katolta. Olihan ne sen siivet ihan komeet! Ja voi lollero ne sen Magneton jengiläiset, oli aika naurettavia! Naurettavempia hahmoja kun lastensarjojen pahikset ja mun tietääkseni nää X-Menit on kuitenkin tehty ihan vanhemmankin väöstön katsottaviksi. Ainiin ja se Wolverinen rakkaudentunnustus Jeanille, yhyy i love you and thats why i have to kill you... lol? Ja oliko Magneton pakko ottaa silta jolla ne leiju saarelle? Eiks ne voinu mennä vaikka laivalla. Ja miks se Jean vaan seiso siellä loppubattlessa. Se ei tehny mitään, tosi hyvä ase. Kaikenkukkuraksi siinä oli tosi huonoja vuorosanoja välillä, joiden olis kuulunu olla jotenkin hauskoja, eipä naurattanu, hah! Wolverinekin oli jotenkin tosi köpönen hahmo tässä, tosi yksiulotteinen. Ykkösessä sillä oli sentäs jonkinlainen sielu. Mutta kaikista paras juttu oli se, kun Jean lähetti jotenkin ihme telepaattista sädettä, joka tuhos kaiken ja kaikki sirpaleiksi jotka tuli lähelle, mutta kun Wolverine tuli Jeania kohti, siltä lähti paita aika nopsasti, mutta housut pysy aika visusti jalassa siinäkin vaiheessa kun ihoo alko irtoilee! Että niin joo, tais olla viimeinen kerta kun Viimeisen kohtaamisen katon. Enkä suosittele sitä muillekaan :D.

Sitten asiaan numero kaksi! Mä en oo mikään muotiguru, mutta mun mielestä tässä viimeaikoina kaupoista on löytyny semmosta vähän hienostuneempaa ja naisellisempaa vaatetusta, samalla on myyty kans aika paljon bilevaatteiksi sopivia hepeneitä paljetteineen ja muine koristeineen, sekä vähän rokahtavampaa niittiä. Värimaailma on näyttäny yleisesti siltä, kuin vaatteista oisi poistettu värien kylläisyyttä ja tuotu harmautta esiin. Itekin oon näitä tän kauden vaatteita ostellu ja vähän naisellisemmin pukeutunut, mutta sitten kävelin Seppälään ja näin taas värit! Oi ihana kevät, ihanat ja värikkäät, hauskoilla kuvilla maustetut printtipaidat! Musta tulee taas nuori, voin pukeutua kun neljätoistavuotias skeittarityttö ja höylätä liikaa ikää pois.


Koitin ettiä kuvaa yhistä Seppälän kengistä, joihin tykästyin, muttei tuolta sivuilta ainakaan paljon tietoja herunu, eikä kuvia, joten katoin Kevään 2010 mallistoa ja mun mielestä toi on kivan pirtsakka paita. Tulee vähän Carlings mieleen josta tykkään! Tommoset kaikki eliöt, kuten linnut ja puut on musta tosi kivoja vaatteissa! Tajusin sitten tota kuvaa kattoessani, että ostin aika samankaltasen Seppälästä tänään alennuksesta.


No ookoo, ei noissa kauheesti ole samankaltasuuksia, mutta valkonen paita ja siitä värikästä printtiä, kelpaa mulle! Hintaa oli 6e.Koska en löytänyt Seppälän kengistä kuvaa, lähin ettimään jotain samankaltasia ja tässä yhet Adidakset. Ton malliset ne siis saisi olla ja kyllähän valkonen kultasilla viivoilla näyttää hienolta, mutta ehkä vähän liian likaantumisarka väri mun käyttöön.


Jos olisin japanilainen tyttö, voisin ehkä ottaa tommoset.


En kyl pidä mustistakaan enkä varsinkaan mustista liloilla kuvioilla, mutta Puman mallit oli muuten kivoja. Mutta siis ton malliset tennaritossut ois mulla ostoslistalla kevääksi! Aion alkaa pirteäksi skeittaritytsyksi ja ainakin kaksi vuotta nuoremmaksi kun nyt olen. Tai sitten alan vaan lapselliseksi kakskymppiseksi? Noi alempana möllöttävät Roxyn kenkulit oli vaan niin söpöset et piti näyttää kuva!


Ooh, värejä!


Ooh, printtipaitoja! Tommoset sinisensävyt ei kyllä oo oikein mulle, eikä kyl tommoset värimaailmatkaan, ainakaan vielä. Mutta saa niiden raikkautta silti ihastella! Loppuun viel kaks kuvaa misuleista.


Harry Potter!


Sekä Pörrö!

Kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...