torstaina, tammikuuta 07, 2010

Uaaah, väsymys!

Kyllä se leiri vie mehut, olin ihan väsyny tänään töissä ja sain venailla tunnin ulkona busseja yhteensä, yhden ajaessa ojaan ja toisten ollessa myöhässä. Jalat aika tunnottomina, kun katoin lähtiessä että -11 astetta, ei paha mut sielä sit olikin kauheen tuulista ja jäädyin! Töissä meni sit lämpenemiseen ainakin kaksi tuntia, sielläki on niin kylmä. Äiti vähän vihjaili yhestä työpaikasta joka mulle saattas ehkä avautuu ;). Ei paljon erilainen kun nykynenkään, mutta mieluummin se! Täs vaihees mulle alkais kelpaa jo vähän mikä vaan.

Ihanaa oli mennä eilen nukkumaan kun löysin peiton alta Jussin paidan, joka sil oli päällä ku se viimeks täällä nukku mun kanssa. Se tuoksu Jussille ja oli ihanan pehmee päällä <3. Nukuin kans hyvin ja heräilin jo joskus ysin maissa silleen suht pirteenä, ettei oikein hutsittanu nukkuu enempi.

Ärsyttävää muute et jos on facebook toisessa välilehes ja sit joku lähettää siellä chatis viestii, multa hävii tästä tää aktiivinen kirjotuskenttä tonne facebookvälilehteen, vaikken ees avais sitä.

Tänään kotiintullessa rojahdin taas sohvalle kattelee telkkarii aika hyväks aikaa, sit söin ja lähin aika extremporee äitin, siskon ja veljen kaa myrtsiin, jonka Anttilassa oli paritkin kengät jotka oisin hyvin voinu kotiuttaa, ellen ois sopinu että koitan olla ostelematta mitään mitä en ihan oikeestioikeesti tarvii. Päätin kans et koitan olla maaliskuun silleen etten osta oikeesti mitään. Koska nyt tammikuus koitan viel kattoo jos jotain kivoi jämäalei löytyis ja helmikuussa meil on Jussin kaa vuosipäivä, joten sillon voi vähän tuhlaa. Siks maaliskuu on sopiva. Eipä muuta, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...