lauantaina, tammikuuta 30, 2010

Viikonloppuilua lyhyesti parina kuvana

 
Taaspa ruokaaa! Alotin  aamupalalounaan kokoamisen rieskalla ja banaanilla, kunnes huomasin jääkaapissa roiskeläppiä ja valitsin itelleni meetvurstin makusen. Lisäksi tietenkin maitoa!
Lähdin metsästämään eräitä ruskeita suht paksuja legginssejä, joita en ole sen koommin nähnyt kun ne ekaa kertaa pesukoneeseen viskasin. Meidän talossa asuu neljä suht samankokoista naispuolista ihmistä, joten kävin parit vaatekaapit kattomassa. Äiti tuskin niitä olisi tarvinnut, joten suuntasin ensin vanhemman pikkusiskoni [17v.] kaapille tuloksetta, jonka jälkeen kurkin nuoremman siskon kaappiin [14v.] ja löysin tuon kuvassa möllöttävän kivan boleron! Legginssejä en löytänyt. Yhdistin myös ekoja kertoja mustat legginssit mustaan tunikaan ja pidin ainoana väripilkkuna tuota boleroa. Näytti mun mielestä ihan muksalta!
Sohvalla katselin Mentalistin jakson ja samalla lakkasin kynteni lakalla, joka lähti kirpparilta mukaan viidelläkymmenellä sentillä. Ihan kiva sävy ja toistaiseksi pysynyt kaikissa kynsissä :D. 

Kävin hakee Jussin inttibussilta Sellosta ja matkaan lähti JCstä kiva neule neljällätoista eurolla, jonka oikee hinta ois ollu viiskymppii! On ihanan värinen ja ihanan lämmin ja koitin siitä kovasti ottaa kuvaa, mutta valoa ei ollut tarpeeksi, tummanlila muuttui liian tummaksi! Kävimme myös ruokakaupasta hakemassa yhden daimkakun ja yhden päärynälimun, namnam <3. Melkeen parempaa kun Mountain Dew. 

Lampaita.... nokun Jussilla on niin hienot yöhousut!

Kaheltiin vähäsen Fullmetal Alchemistii, tämmmöstä uutta versioo kun Brotherhood. Löytyy youtubesta ihan suomalaisillakin teksteillä! Tästä linkistä pääsee suoraan ekaan jaksoon jos jotakuta kiinnostaa! Siinä oikeessa alakulmassa niissä valikoissa on semmonen kun CC, josta pääsee valkkaa kieltä. 
Vähän synkee kuva, koska luonnonvalo oli jo kadonnut, mutta tuossa on orkidea, jonka Jussin äiti on kasvattanut!

Sotamies! 

Huomenna hepostelee, oijoi! <3
Mulla ois projektina järkkää tänne uusi ulkoasu, joka ois oikeesti kiva, yksinkertanen ja siisti, mut tuntuu et tää bloggeri aina lyttää mun kaikki kokeilut! Vinkkei saa antaa et miten tän höskän kanssa voi toimia mahdollisimman luovasti sekottamatta koko hommaa samalla :D. Menin sörkkäilee alussa suoraan HTML-koodin kanssa ja siitähän vasta sotku syntykin kun kokomääritykset ei oikein näyttäny valmiina siltä mitä koodiin oli väkränny. Ongelma on myös  se, ettei mulla tällähetkellä oo muita kuvanmuokkausohelmia kuin Picasa, joka on aika kökkönen jos oikeesti haluis väkrää jotain vähän kivempaa grafiikkaa. Picasalla tuntuu kans olevan ihan omat mielipiteensä esim. siitä, mihin kohtaan ja minkä kokosta tekstiä laitetaan :D. Jotain ilmasta ja yksinkertasta kuvanmuokkausohjelmaa?

Tähän loppuun vois viel lisätä tämmösen piristeen ja näytön siskon harrastuksista :D.
POIKAystäväni Jussi kuvassa, kaunista!
Ainiin ja PEEÄS Alisella on tommonen kiva kilpailu, josta mäkin voin hyötyä kun kaikki käy siel ehottelemassa kivoja blogeja ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...