maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Kuumetta

Ei fyysistä kuumetta, vaan semmosta sisustus-muutto-remonttikuumetta! Kahvilaideat pyörii päässä koko ajan ja niitä oon koittanu vähän hahmottaa MyDeco-ohjelmalla, mutta ongelmana on se, etten halua valita mitään tiettyä huonekalua, ennenkun olen selannut kaikki vaihtoehdot läpi ja näin aikaa menee hurjasti! Oon kans koittanu saada aikasiks piirtää ihan paperille ihan kynillä jotakin sisustussuunnitelmaa ja värikarttaa ja muutenkin kirjotella ideoita ylös!

Toinen kuumeaihe on omaan kotiin muuttaminen. Tänäänkin löysin ihanan ja halvan peilin Jyskistä, joka on pakko hakea mukaan iskän kanssa isommalla autolla ja laittaa vaikka sitten sängyn alle siksi aikaa kunnes pääsen omilleni! Haluisin niiiiin paljon kierrellä kirpputoreja ja alennusmyyntejä, ikeaa ja tuttavien varastoja etsien ihania yksityiskohtia omaan kotiin! Tietysti Jussikin saisi kertoa mielipiteensä ;). Hauskaa muuten, että kun googlen kuvahakuun kirjoittaa sisustus, tulee vikalla rivillä vastaan jonkinlainen tupakeittiö/olohuone, joka on tätini sisustama! Eli kuvan lähteeksi on mainittu raijapuukko.info ja itse kuvassakin lukee Raija Puukko.

Kolmas kuumeaihe on työpaikkailmoitus jonka löysin ja josta en enempää kerro kuin sen, että soitan heti huomenna! Toivottavasti saisin seeeen! Sitä kyllä varmasti hakee tosi moni, mutta toivoa voi aina! Siitä olis kans hyötyä kahvilaprojektia ajatellen, mutta se sijaitsee vähän kaukana kotoa, että matkoihin menisi turhan paljon aikaa, pitäisi siis löytää nopeasti asunto lähempää!

Yritin tosi kovasti löytää jotakin kuvaa joka vähän kuvastais mun mielenmaailmaa näissä sisustushommissa, mutten löytänyt ja meni hukkaan aikaa jonka olisin voinut käyttää teeveen edessä! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...