keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Sadas kirjoitus!

Noniin, näin monta jo, sata tekstiä, ohhoh! Eikä vieläkään tässä koko hommassa ole mitään järkeä! :D. Ehkä täytyy hyväksyä tosiasiat.

Hei, olen Eveliina, olen 20 vuotta nuori ja asun Espoossa keskellä metsää. Päässäni tuntuu liikkuvan aivan liikaa ajatuksia, enkä saa niitä pysymään kasassa, ellen kirjoita. Siispä päätin aloittaa normaalejen arkipäivänjuttujen kirjoittamisen ylös, jotta aivoille jää tilaa käsitellä niitä henkilökohtaisempia asioita. Hamppukaupunki on päiväkirja, johon kirjoittelen kaikesta, mitä päässäni päällimmäisenä pyörii sillä hetkellä kun klikkaan linkkiä: "uusi teksti". Juttuni eivät ole kovin jäsenneltyjä, etukäteen mietittyjä eikä edes jälkikäteen korjattuja, vaan aika suurta tajunnanvirtaa.

Koska asuun Espoossa, jutuistani voi bongata joitain Espoon menomestoja, kuten vaikka Sellon, kirpputori Akselin taikka Lommilan mäkin! Olen kevään 2009 ylioppilas ja nykyään työskentelen lasten parissa, eikä työpaikallani papriasiat oikein toimi. Vaikka muuten olen aika tosi positiivinen ja rakastan elämän pieniä iloja, saatan toisinaan valittaa työstäni, jossa en viihdy ja jonka koen aika turhaksi. Olen toiminut seurakunnassa rippikoulustani asti, elikkäs nyt kuusi vuotta ja tästä syystä aion hakea opiskelemaan nuorisotyötä Järvenpäähän ensi syksyksi. Oikeasti minua ei kiinnosta nuorisotyö mitenkään päätähuimaavasti, muttei kiinnosta mikään muukaan edes sallittavaa määrää enkä jaksa roikkua huonoissa töissä, kun hyviä näköjään en saa, joten opiskelemaan siis nuorten kanssa toimimista, koska siitä tykkään! Olen seurustellut kolme vuotta poitsun kanssa, jonka nimi on Jussi, jonka tapasin rippileirillä. Asun kuitenkin vielä perheeni kanssa, niinkuin Jussikin omansa, koska lama tuhosi yhteenmuuttosuunnitelmat pimittämällä meiltä töitä. Tarinoita seurakunnasta ja Jussista saattaa siis löytyä, sekä myöskin pientä ininää koko ajan kasvavasta halusta rakentaa omaa pesää. Täällä kotonani asustaa minun lisäkseni isä ja äiti, kaksi nuorempaa siskoa, yksi nuorempi veli, neljä koiraa, seitsemän kissaa, papukaija, kanarialintu sekä kaloja. Nämä kaikenkarvaiset otukset saattavat sivuta juttujani. Lisäksi innostuin ratsastamisesta vähän aikaa sitten.

Tämän kaiken lisäksi kirjoitan myös kaikesta mistä olen kiinnostunut kuten vaikka postikorteista, koruista, kirahveista, pehmoleluista, kirjoista, ruoasta, kameroista, kuvaamisesta, kuvista, kankaista, vaatteista, sisustuksesta, arkkitehtuurista, laukuista, kengistä, pokemoneista, peileistä, musiikista, elokuvista, luonnosta, tietokoneista, blogeista, pelaamisesta, matkustelusta, Kreikasta, uskonnoista, haaveista, toiveista, peloista, surusta, ahdistuksesta, tauluista, taiteesta, luistelemisesta, tanssipeleistä, suklaasta, kosmetiikasta, hiuksista, rastoista, kasvoista, tv-sarjoista, ihmisistä, eläimistä ja ylipäätään kaikesta kauniista ja söpöstä joka miellyttää mun sydäntä ja silmää.

Mutta jos nyt iski, niin tervetuloa vaan seuraamaan mun juttuja! Multa saa kans kysyä ja pyytää apua, yleisesti ottaen olen onnellisin, kun olen saanut olla avuksi jollekin. Kiitos myös teille reilulle kymmenelle, jotka juttujani näköjään luette, tai ainakin toteatte otsikosta, että ei jaksa kiinnostaa :DD. Kirjoitan myös mielelläni aiheista, joista haluatte kuulla, WINKWINK!

Nyt tulee yksi valitus, miksi juuri silloin tekee mieli kuvata eniten, kun on kadottanut akun? Kerron myös, että tänään töissä laskin mäkeä.

3 kommenttia:

 1. Moro Eve ;)
  Olipas mukavaa, kun avasin tän blogisi niin uusin kirjotukses on ittes esittely ;D kivaa lukee päivitettyy asiaa siusta, kun ei oo aikoihin kuuluiltu, oon taas vähän perillä! :D

  Heh heh. sait miusta uuden blogi seuraajan :D
  Yhteillään, terkuin Taru U.

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Uskon olevani uusi lukijasi!

  VastaaPoista
 3. Taru; facebook sano et mun pitäs ettii uusii kavereit ja sit se vaan ehotteli kaikkea ja olit sielä niin pakkohan se oli lisätä heti! Kerkesin stalkkaa sun kuvatki läpi ;).

  Mjaa; tervetuloa vain! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...