maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Päivänpiristys

#589 Making the first footprint in fresh snow

Tän päivän mainioasia löytyi täältä! Ihanan positiivinen sivu ja kuvastaa niin hyvin sitä kaikkea, mitä mä elämässä pidän mahtavana! Suosittelen kaikille ^^.

Tänään oli mainionihanaa herätä Jussin vierestä ja syödä yhes lounasta ennenkun lähin töihin. Mahtavaa fiilistä paransi vielä IHANA ilma, kaikki oli niin kaunista! Oli kans tosi luksusta kun naama ei jäätynyt ja tekstaria pysty näpyttelee ilman kylmäkuoliota sormessa. Töissä ei sit ollukaan kovin mainiota, mutta äiti haki mut neljältä ja mentiin sen ja siskon kanssa kirpparilla käymään. En suosittele muute viel käymään Akselissa, kannattaa venaa viel et tulee lisää myyjii joulunjäljiltä. MUTTA mä löysinkin Cathy Kellyn Rakkautta rivien välistä-kirjan! Rakastan Cathy Kellyn kirjoja ja oli mainiota löytää kahdella eurolla yksi jota en ole vielä lukenut. Nappasin mukaan kans yhen mustan tunikan kolmella eurolla, pussin joka sisälsi 18 postikorttia ympärimaailmaa! ja muutaman elokuvan, joista aion jonkun katsoa tänään. Postikortit on niiin <3________<3 love them.

Kaikinpuolin mun sydän niiin kukkii ku sai ton Jussin lomille. Tuntu et noi kaks viikkoa kun Jussi kerkis intissä olla ennen ekaa lomaa, muutti mua ja sitä sisältä just silleen sopivasti, että sovitaan taas yhteen saumattomasti. I-ha-naa <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...