perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Mukava päivä


Alotin mun päivän tosi terveellisen keltaisella aamupalalla :D. Ihan hävettää mitä meninkään syömään. Tuol kulhon pohjalla oli semmosia Suklaatasku-nimisiä muroja, päällä tacosipsei, kostukkeeksi otin äklösokerista Euroshopperin ananas+jotain muita hedelmiä mehua ja nappasin viel banaaninkin messiin, se sentään on ees vähän terveellinen juttu. Pahempi olo oli kyl henkisesti ku fyysisesti tommosen roskansyönnin jälkeen! En oo siis mikään terveysintoilija olleskaan, mutta silti tekee toisinaan pahaa syyä jotakin noin turhaa roskaa. Mut meni jo ja tuli varmaan uloskin! :D

Töissä oli ihan muksaa, levyraati ja silleen. Lähin neljältä tapaamaan Allua ja Eetua luisteluradalle ja sielä sit taiteiltiin jonkin aikaa, kunnes Allu lähti töihin ja me Eetun kaa metsästää ruokaa. Metsästettiin hyvät kolmioleivät ja suunnattiin kohti nuorisotila Nestoria, jossa oli raamis kello kuusi. Ne tietää jotka riparilla on ollu, että mikä on raamis ja ne jotka ei tiiä voi ottaa selvää! Oli aika jännää kyllä, ja tosi hienoo! Luettiin Jeremian kirjaa kaks lukuu ja meit oli neljä ihmistä mukaanlukien Sanni, nuoriso-ohjus, joka veti tämän raamiksen. Oon aina ollu vähän semmonen seurisnuori, että mua kiinnostaa enemmänkin tää lähimmäisen rakkauden harjottaminen kun Raamattuopiskelut, mutta toi oli kyllä siistiä ja kivaa! Meenn varmaan joskus uudelleenkin ^^. Sitten seiskalta aukesi Lujakallio-lahvila ja siellä sitten oli kaikkia söpöjä pyöriäisiä joiden kaa pysty jutskaileen. En kerinny jäädä oikeeseen hartauteen, koska mun bussit menee niin kurjasti, muttei se mitään.

Miinusta tässä päivässä on se, että kannoin luistimia kangaskassissa ja ne heilu mun jalkoja vasten ja nyt on kipeitä mustelmia ;(. Miinusta kans se, että oon huolissani Jontusta ja sen intistä.

Plussia ja ihanuuksia kaikki kivat ihmiset ja se, et Jussi tuntuu viihtyvän intissä, eikä siitä tartte huolestua! Niiin ja huomenna Minnan kaa ratsastaa taas! Jeeeee! Tekis mieli pelaa itg;tä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...