torstaina, tammikuuta 07, 2010

Mukava leiri ja mukavat ilmat!

Leiriin mahtui ihanaa talvista lumessa riehumista kauniissa säässä, ihanaa ruokaa, mukavia ihmisiä, laulamista, leikkimistä, oppimista, laulamista ja nukkumista! Harmi ettei kameraa tullut reissulle mukaan, sillä ihania hetkiä ikuistettaviksi olisi kyllä riittänyt! Mutta saan varmaan lainata jotakin kivoja kuvia muiden kameroista näytettäviksi. Apuohjaajana toimiminen oli kyllä mukavaa hommaa, rennompaa kun isosentehtävät, koska vastuuta ainakin mun tehtävässä oli oikeastaan vähemmän. Vapaa-aikaa oli jos niin halusi, mutta sai kans osallistua ja auttaa kaikessa. Vähän harmittaa olla näin vanha, kun pikkusiin ikäeroo löytyy jo kuusi vuotta. Ihania persoonia, eikä niiden kaa voi oikein siltikään lähtee kaveeraa, vaikka niistä kuinka pitäis, kun on ehkä vähän erilaiset maailmat kuitenkin 14-15vuotiaalla kuin kakskymppisellä. Nyyyh ;(. Noh, mutta voihan niitä aina adoptoida! :DD.

Oli kyllä ihanaa silti tulla kotiin, rojahtaa sohvalle ja kattoa monta tuntia rästissä olleita ohjelmia viikonajalta. Sitten ruokaa ja saunaan lämmittämään keho normaaliksi velskolan jääkauden jäljiltä :D. Huoneissa oli keskimäärin vissiin 16 astetta lämmintä, mutta nukuin silti yllättävän hyvin, vaikka oonkin tottunu semmoseen reiluun kakskolmeen asteeseen nukkuessa ;D.

Huomenna ois töitä sitten ja perjantaina myös, jonka jälkeen lauantaista sunnuntaihin jatkuu vielä ripari. Ja sitten maanantaina Jussi lähtee inttiin ;(. En niinkun yhtäänyhtäänyhtäänyhtään haluis mennä töihin. En vaan viihy siellä yhtään ja kun ne vaan sekoilee siellä kaikkien asioiden kanssa. Tyhmäää! Mut en viittis myöskään sanoo itteeni irti ennenkun löydän jotain muuta, koska sitten stressaisin koko aika rahasta. Oon kuitenkin jo 20 ja asun kotona ja pelkään et käyttäisin kaikki jo tienaamani rahat [jota ei kovin paljoo tilillä ole koska noi pellet on hävitelly mun verokortteja sun muuta mukavaa...] ja sit pitäs pyydellä taas vanhemmilta. Ärsyttävää kun niin usein stressaa nää työ ja raha-asiat ;(. Mutta, etin vaan töitä kovemmin kun ennen, pakko joskus skarpata!

Noihin raha-ahdistuksiin liittyen aattelin, että voisin koittaa olla mahollisimman kauan tänä vuonna ostamatta mitään turhaa oikeesti. Mua viel yllyttää tähän kaikki muotibloggaajat joiden blogeista löytyy suuria suunnitelmia ens vuoden ostoksia ajatellen. Uudet saappaat vaikka edellisiäkin on jo kakskytparia ja muutama epäkäytännöllinen suuri sormus pitäisi saada ja jii än ee. Kyllä mustakin on ihan kivaa miettii pukeutumista ja koittaa panostaa siihen, mutta sitten kun vetäsee ne mukavat kollarit jalkaan ja jonkun löysän kivan paidan ja tuntee olonsa mukavaksi, muistaa miten turhaa tommonen kaikki oikeestaan onkaan :D.

Ja koska olin poissa viikon, laitan pari kuvaa uudeltavuodelta.Uutena vuonna syötiin tacoja kaikenlaisilla täytteillä ja mukana oli myös sämpylöitä ja nakkeja. Ite en niin tykänny tacoista kun en osaa syyä niitä sotkematta koko paikkaa, joten laitoin kaikkii tacotäytteitä sämpylän väliin ja tulikin hieno hodari! Ja hyvältä myös maistu. Sitten Jussi saapuikin ja pelasimme aliasta ja Jussin hiukset lähti :O. Samalla myös omat rastat sai aika extempore-idealla punertavaa väriä ja mun ja siskon sormet samaa väriä viikoksi eteenpäin :D. Kannattaisi käyttää hanskoja.Säästin yhen kiehkuran hiusta, letitin sen ja laitoin talteen! :D.

Mut nyt nukkumaan, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...