sunnuntaina, tammikuuta 17, 2010

Sunnuntailenkki

Käytiin siskon kaa lenkittää koiria Myllyjärvellä jonka kallioille muodostuu talvisin tommonen jääluola. Yleensä se on kyllä puhtaamman näkönen! Oli kans ihanaa kun puut näytti hopeisilta ^^. 

Lenkin jälkeen kulutin aikaa mm. täydellisen asunnon etsimisellä, mutta voi hyi että kun löyty niin rumia! Ihan kamalia pintoja asunnoissa ja sit oikeesti ihmiset luulee et ne saa kiskottuu kamalia hintoja semmosista hirvityksistä. Eihän kukaan haluu et koti näyttää ihan kamalalta, tai että siellä on kirkkaankeltanen keittiö? 

Iskä kasvattaa collieita ja kävi yhtä sijotustytsyy kattomassa Lohjalla ja kerto samalla et saisin siel käydä ratsastaa kympillä kerta! Eli iskä on vähän ees tietonen että oon tykästyny tosta ratsastushommasta. Yleensä se ei oo oikein perillä meiän asioista.

Äsken äiti huus et pitäs lähtee mummalle synttärikahveille, mut taidan jättää väliin kun hiukset on ihan likaset enkä millään kerkii pestä ja kuivaa niitä ennen lähtöä. Koitan nyt vielä rentoilla loppupäivän et jaksaa taas viikon töitä. Sit Jussi tuleekin jo lomille <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...