torstaina, tammikuuta 21, 2010

"Sinun pitää myös pystyä suoriutumaan erilaisista tehtävistä"

Otsikko oli suoraan työpaikkailmoituksesta. Mikähän työntekijä se semmoinen on, jonka ei tarvitisi suoriutua minkäänlaisista tehtävistä, tai vaikka vaan yhdenlaisista :D. Kuulostaa pöljältä. Seuraavaksi tulossa jonkinlainen albumisivu kaikenlaista kamaa pienin selityksin. Aikajanaltaan nämä kuvat yltävät muutamankin kuukauden päähän ja kerron, että jos joku kuvissa esiintyvä nyt pakosti haluaa kuvansa pois, koska se on kamala, voin suostua vaatimukseen!


Minun aamupalalounas tänään, joka sisälsi tommosen munakkaan, jonka sisään paistoin kalkkunaleikettä, kreikkalaista salaattia ja maitoa!

Minun sormeni, jossa on kynnenmittainen haava kynnen alla! Taustalla näkyy myös pikkurilli, jolle on käynyt sama homma. Tämän tapauksen vuoksi kävin tänään ottamassa jäykkäkouristusrokotuksen ja huomenna käsi on kiiipeeeeääää.

Tuo punahousuinen sammakko on mun Jussi <3. Tuo tuossa edessä on Jonttu ja tuolla takana on myös Santtu ja Samppa. Kuva on Juha Valkeajoen ottama nuorten itsenäisyyspäivän gaalasta joulukuulta.

Tanssimme Jontun kanssa ja tämä kuva on samaisen Juhan ottama. 

Seuraavaksi pari randomkuvaa uudenvuoden riparilta:


Kitaran ja pianon taisto.


Näyttelimme Turkan kanssa.


Istuin lattialla.


Ajoimme me tandemille. Nämä neljä kuvaa olivat Elisan kamerasta!


Minä ruokapöydässä.


Söpöläinen Lotta <3.


Kaunis Joni!


Hyvää yötä!

Nuo neljä kuvaa olivat minun kamerasta ja osaksi Rynden ottamia!

Huomenna JussiiiJusssiiiJusssiiii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...