keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Raitoja

Valitan vähän. Eilen oli aika kamalanhirveä olo koulun jälkeen koska olen nainen. Sitten piti lähteä vahtimaan lapsia joita en ole ikinä nähnyt ja joiden nimetkin sain kuulla toissapäivänä. Vanhempien nimistä, lapsien asuinpaikasta eikä mistään ollut mitään tietoa. Eikä päiväkotikaan josta toinen lapsi piti noutaa ollutkaan siellä missä kuvittelin, mutta onneksi se löytyi. Päiväkodilta lapsien omaan kotiin matkaa kesti melkeen tunti, koska nelivuotiaan kanssa tommonen joku kahden kilometrin matka ei ole kovin pikanen juttu. Lisäksi satoi kaatamalla ja jäätiin joka pysäkille ja sillan alle vähän odottelee et sää selkenis. Tuloksena kuitenkin oli se, että sekä minä ja lapsi oltiin aika litimärkiä kun päästiin perille.

Aika jännää että näiden lapsien kotitalo sijaitsi paikassa, jonka ohi ollaan Jussin kanssa muutamaan otteeseen lenkkeilty ja oon aina miettiny et oispa kiva nähä et mimmonen toi talo on sisältä ja nyt pääsin näkemään :D. Hieno talo, kivoja lapsia, kiva äiti ja uskon et isäkin on kiva, häntä en ole vielä tavannut! Käyn taas huomenissa lapsia hoitamassa ja aina sillontällön.

Äiti haki mut sieltä sitten, ei tarttenu sateessa kävellä. Se oli hakenu Avonin paketin postista ja namnam kun sai taas hypistellä kaikkee kivaa! Itelleni tilasin maailman parhaasta tuotesarjasta Planet Spasta gojimarja-kasvonaamioo ja oinam se oli ihanaa <3____________<3. 
En oo noita gojimarja-tuotteita tätä ennen vielä kokeillu, mutta tän perusteella voin kyllä taas vaihteeksi suositella! 
Postista tuli myös kirje Aliselta, jossa oli kynsisabluunoita ja postikortti suoraan Saksasta, jeejee! Kokeilinkin vähän jo tota sabluunahommaa mut harmi että käytin vähän liian paksua lakkaa, ens kerralla vähän ohuemmalla.
Sit voin vielä vähän suositella näitä tuotteita, tai esitellä :D. Toi eka, eli jalkarasva on kyllä erittäin suositeltava! Se tekee oikeesti ihmeitä. Mulla oli kesän jäljiltä kantapäät aivan kun kiveä ja parin käyttökerran jälkeen ne on nyt ihan siloset, oooh. En ois uskonu et niitä kovettumia ois saanu pois millään muulla ku veitsellä :D. Seuraavan tuli tuon rasvan mukana, eli tommonen jalkadödö :D. Sitä voi suihkuttaa jalkoihin aamulla ja kuulemma myös kenkiin ja pysyy sukkahiki poissa! Vika taas on tuommoinen kevyt tuoksu, raikas eikä yhtään niin pistävä kun parfymit yleensä on, voi huoletta vähän lisäillä pitkin päivää jos siltä tuntuu, eikä pelkoa että kanssaihmiset pökertyisivät tuoksupilveen. Pysyy aika erittäin kauan esim. kaulaliinassa, jos siihen suihkuttelee. Pullo on suht iso ja noilla on hintaa vissiin maksimissaan kolme euroa. Käy myös erittäin hyvin kissojen karkoittamiseen :D. Meidän kissat pelästyy sitä suihkausääntä joka tosta lähtee ja niin saa tuholaiset äkkiä muualle :D. 

Tää päivä onkin sitten vähän ikävämpi juttu, nimittäin ihan tyytyväisenä puoliunessa aamulla klikkasin herätyksen pois päältä kun piti painaa torkkua. Heräsin sit tyytyväisenä kun koulupäivä oli jo yli puolenvälin. Noh, photaroin kotona sitten kun pölläsin iskän hyllystä mulle nyt sitten tän Elements 5.0:n. Heihei gimpit ja muut picasat ja paintit sun muut joita nyt oon käyttäny näihin ihan perustoimintoihin, mulla on photari taas! :D. 

Krisu, wallu ja monet muutkin kirjotti tänään. Tekis mieli tehä miljoona puheluu ja kysellä et miten meni, mutta tiiän että vika asia josta ne nyt jaksaa puhua on juuri kirjotukset :D. Ainakin jos meni vähän heikommin kun oli uskonu. Jos taas meni paljon paremmin, luulen et niitä puheluita alkaa mieluummin valuu mullepäin ja saan sit hihkuu niiden kanssa :D.

Äitillä on huomenna synttärit ja tänään ois tarkotus koko perheellä jotakin touhuta, joko syömään, keilaamaan, leffaan tai jotakin. Harmi vaan et tuo itse sankari on kaikista nihkein lähtee mihkään. Eiks nää muut tajuu ettei me tehä perheen kaa yhessä koskaan mitään ja se ois välillä ihan kivaa? Jouluna syyään yhessä ja käydään mummalla ja joulupäivänä lenkillä koirien kanssa, kun kuitenkin perhe on vielä yhessä, joka on nykypäivänä harvinaista, vois joskus koittaa ees löytää yhteistä aikaa ja tehä jotain. Ainiin, jossakin sukujuhlissa käydään joskus yhessä. Usemmin osissa koska Aaaaarvi ei jaaaaaaksa olla kunnolla, sehän on vasta kohta 11v, eihän sen ikäseltä voi vielä vaatia käytöstapoja.

4 kommenttia:

  1. Jee, kiva että tuli perille! :) En oo itekään vielä koittanut noita (ostin samanlaisia). Mut tosiaan less is more, etenkin kun on aika pientä kuvioo kyseessä. Eli ohutta kerrosta ja jos on paksua lakkaa niin voi ohentaa pudottamalla sinne tipan kynslakan poistoainetta. Tärkeetä tietty myös poistaa sabluuna nopsaa ennen ku ehtii kuivahtaa (:

    VastaaPoista
  2. Iih ihanaa kangasta noiden tuotteiden alla xD Jooh, sitten kun joskus on varaa, vois ostella lisää kosmetiikkajuttuja. Nom nom. Ja maailma on yllättävän pieni paikka, tollasista tilanteista sen just huomaa! Miten yllättävää elämä onkaan. Ja mä nukuin just kans yks päivä ihan tyytyväisen ku ois pitäny ol koulus jo..

    VastaaPoista
  3. Saako noita Avonin tuotteita jostain muualta kuin tilaamalla, esim. jostain kaupasta suoraan? Voisin olla kiinnostunut tuosta jalkarasvasta, mulla kun sattuu olemaan erittäin kuivat ja kovat jalkapohjat ja tuntuu, ettei mikään rasva näihin pidemmän päälle auta :/ (poikaystävälläkin on sileemmät jalanpohjat :D)

    Sun täytyy innostaa sun perheesi mukaan tekemään kaikkea yhdessä ennen kuin vallan vieraannutte toisistanne. Itsellä ei ole ollut ehjää perhettä enää vuosiin, niin voin vain haaveilla tollasesta yhteisestä ajanvietosta :)

    VastaaPoista
  4. Alise, kiitti vinkeistä! Annoin kans varmaan sen sabluunan olla liian kauan paikoillaan kun teippien kanssa pitää enemmänkin antaa kuivuu ennenkun poistaa ettei jälestä tuu suttunen.

    Leena, se on semmonen ihana tunika, jonka ostin Elinalta, googlaa Elina Äärelä niin löytyypi! :D Suomalaista käsityötä!

    Niina, joo se on vähän semmonen kurja systeemi et pitää joltakin konsultilta tilata ja konsultti sitten sulle tuotteet toimittaa ja sille maksetaan. Ite oon tämmönen konsultti ja voin siks suoraan itelleni juttuja tilailla ja tietty myös kaikille jotka suht lähellä asuu et toimittaminen on helppoa ja järkevää :D. Oon mä kyl yhelle tytölle Turkuunkin ihan postissa pistäny tulemaan tuotteita, sit tietty tulee potikuluja kans. Mutta sunkin alueelta varmasti löytyy moniakin konsultteja, niitä vaan on tosi vaikee paikantaa ku ei oo oikein mitään listaa olemassa että mistä ketäkin löytää.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...