perjantaina, toukokuuta 14, 2010

200. postaus!

Enkä tee mitään erityistä, laitan vaan kuvia eiliseltä ihanalta aurinkoiselta melkeen kesäpäivältä!
Ihanaa pitää vaan ovee auki ja juoksennella läpsyttimillä ulos ja sisään. Enna tarkasteli grillistä lähtevää savupilveä terassilla ja samalla vilkutteli näköjään toisella korvalla!

Pakko ulkona on heti ruokaa laittaa kun siihen on mahollisuus! Innostuin ite grillailee leipiä joita kostutin oliiviöljyvalkosipuli seoksella, naminam.
 Naapurit käveli ohi ja kauhisteli siskon vähäisiä vaatteita. Okei, sillon sillä olikin vaan sortsit ja bikinin yläosat päällä, tässä kuvassa sisällä päälle oli eksynyt myös t-paita.


Itse ilahdutin kanssaihmisiä tämmöisellä asulla!


Papukaijan nimi on Ninni ja tämän kanariatirpusen Tero. Tero on jo ihan vanhus mutta silti jaksaa olla niin pirtsakkaa poikaa kun pääsee ulkohäkkiin ja kylpemään!
Iskä oli metässä väsäämässä hauvoille esineruutua ja nää tytsyt istuskeli ja odotteli vuoroaan!

Äitin pupu, mun pupu.
Eilen käytiin Krisun kaa shoppaamassa ihan Helsingissä asti! Käytiin lähinnä ettii Krisulle jotakin helppoa ja kevyttä reilivaatetta, mutta kyllä mullakin oli aikomus pitää silmällä sopivia tuotteita omaan käyttöön. Krisun kaa oli mukavaa shopata, mukavempaa ainakin kun jonkun kaverin kanssa jolla on sama maku :D. Jos kaveri näkee ensiks jonkun kivan jonka ite haluais kans, ei tietty voi ostaa samanlaista, mut Krisun kaa voidaan ostaa yks kiva puokkiin! :D. Tai jos kaveri iskee silmänsä johkin ja ite kans, muttei kaverille vaikka oo kokoja ja itelle on, ei välttämättä viitti silti ostaa semmosta kun kaverille voi tulla pahamieli kun se ei saanu semmosta ;(. Ajattelen ehkä liikaa toisten tunteita! Minnan kanssa on kyl aika  samafiilis shopata kun Krisun kanssa, en tiiä miks. Ehkä ollaan sukulaissielusiskoja. Nyt alkaa itteenikin naurattaa kun kirjottelen täällä joistakin shoppausfiiliksistä ja siitä miten ne eroaa riippuen siitä kenen kanssa shoppaa!

Stadiumissa ihailin skeittilautojen pohjia ja kaikkia värikkäitä urheilullisia vaatteita! Kerroin sit Krisulle miten siistii ois osata joskus skeittaa ja Krisu sano et se oli just nähny unta, jossa se skeittas ja mietti ihan samaa. Siel oli juniorilautoja kahellakympillä, kai semmonen mulle riittäis? :D. Siinä luki ettei kestä hyppyjä, mutta tuskin koskaan niin pitkälle pääsisinkään, jos vaikka alkaisin vähän treenaa ees semmosta, että pysyn laudan päällä ku se seisoo paikallaan.  Eilen sitten otin laudan käteen, jonka Krisu on saanu joskus ala-asteikäsenä ja jolla Veikka on nyt viimevuosina vähän rullaillu. Meillä on pihassa pikkualue semmosta laattaa ja aloin siinä sit harjottelee. Olin parempi ku Krisu ja tajusin myös äkkii miten pääsee haluamaansa suuntaan. Krisu ei pysyny sen päällä lähes olleskaan. Kyllä mä vielä opin!

Niin sieltä kaupasta löyty jotakin rusettista ja värikästä.
Sekä raidallista ja hopeista.
 Carlingssista menin hakee yhtä Nümphin kissapaitaa, mutta Krisu löyskin tämmösen! Oli niinkun ehkä PAKKO ostaa tämä! Kissa, haen sinutkin pian!

Eilen valkkasin kanssa kuvia seuraavaan Kreikka-postaukseen, niitä muuten on ihan tuhottomasti! Toivottavasti ketään ei haittaa. Oon myös viimepäivinä katellu äkkilähtöjä, joka on suurta kidutusta! Tänäänkin löysin Kreikanmatkan Kefaloniaan 220€! Sairasta! Viikon matka se on ja kahen tähen huoneistohotelliin, mutta SILTI! Lähtö ois 25.5. mut eeeeei kun ei voi lähtee, yhyyy haluan! Toivon tosiaan et sit heinäkuussa tulee just hyviä äkkilähtöjä eteen ja päästään johkin meri-ilmastoon <3.

On kyllä varmaan friikeintä kävellä aamulla [siis oikeesti aamulla, ei kello kaks iltapäivälläaamulla] trampalle paljain jaloin, topissa ja lyhyissä housuissa ja tuntee kuinka aurinko lämmittää. Vielä tiistaina mulla oli kylmä hupparilla, farkuilla, takilla jota oon käyttäny talvellakin ja lapasilla! Ja sillon sentäs lähin liikkeelle jo kahentoista jälkeen, enkä aamukylmällä.

Mut voi aaaaaw tää on ihanaa! Ei osais kyllä näin nauttia lämmöstä, lintujen laulusta, vihertävistä puista ja vähistä vaatteista jos aina olis lämmin. Kyllä tommoset talvet ja muut kurjuudet tarvitaan! On se jännä.

Mut joo, ehkä tänään luvassa vielä Kreikkapostaus, jonka tekeminen ei kyllä yhtään helpota mun matkakuumetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...