perjantaina, toukokuuta 14, 2010

huh, kuuma

Mutten valita! Tänään on ollu ihanan lämmin ja auringossa tuli vietettyä muutama hassu tunti, eli noin viisi. Vähän hartiat punottaa, muttei haittaa, huomenna jo melkeen se on rusketusta :D.
Oon todellakin nauttinu kun on jo parina päivänä voinu pitää ikkunaa auki päivät pitkät <3. Huone tuulettuu eikä tuu kylmä, eikä edes hyttysiä! Ne ei näköjään ainakaan täällä metässä oo vielä puhjennu kukkaan.Paistoin vahingossa valtavan munakkaan! Hyvää se oli kaikkine täytteineen, mutta oli siinä myös syömistä!


Moninaisia ötököitä, tommosia vähän kookkampia hauskoja on näkyny, muttei onneks montaa hämähäkkiä. Veerun kaa ensin istuskeltiin auringossa pihalla ja viritettiin meille musiikiksi Sister Hits jostain ala-asteajoilta! :D. Sitten Allu tuli käymään hypärinjohdosta ja oli mukava vaihella vähän kuulumisia. Sit tuli Krisu, Allu lähti ja siirryin Krisun seuraksi aurinkoon, koska Veerukin häippäs johkin, vissiin uimaan. Parisen tuntia viihyttiin autotallin kulmalla, kunnes varjot hyökkäsivät ja siirryimme valmistuvan saunamökin terassille, jonne paistaa koko illan.

Pressut ja ikkunattomat seinät ei meitä haittaa!
En yleensä oo limuihmisiä ihan kauheesti, mutta kylmänä jäillä, vähän lantrattuna veden ja sekamehun kanssa karkkivärillä se oli tosi jees! :D Kuvissa kylläkin jäät on jo aika lahjakkaasti sulaneet.

Oikein mainio päivä kerrassaan! Huomenna toivottavasti aika samanlaista Jussin kanssa <3.

Mutta apuaaaa, auttakaaa. Mulla on ongelma, jonka nimi on minisortsit. Mulla on vähän leveempi lantio ja vähän isompi pylly kun ehkä vartaloon sopisi ja siksi melkeen jokaiset minisortsit jotka on lannteilta hyvät ja pylly mahtuu sisään, on liian avarat reisistä. Jos samanlaisia ongelmia löytyy ja olet jostain sopivat sortsikkaat löytänyt, kerrothan jooko? Haluisin semmoset oikeesti ja tää on varmaan jo kolmas vuosi kun semmosia mettästän ;(.

En laita mitään Kreikkapostausta, ei pitäs ikin luvata mitään, tai ees sanoa mistään tämmösistä, että teen ehkä jotakin, kun en kumminkaan tee! Ehkä joskus lähipäivinä. Heiheeeei, nyt meen sormusten herrojen maailmoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...