lauantaina, toukokuuta 01, 2010

Vapputarina

Niin siis mähän halusin istua kotona sohvalla ja syyä sipsiä.

Päädyin kuitenkin ensiks Krisun kanssa kauppaan, Minnan kanssa piknikille, Minnan kanssa sen entisen poikaystävän ja entisen poikaystävän nykysen tyttöystävän tupareihin ja sieltä taas edelleen Lauralle ja Nooralle grillipippaloihin, jossa yhessä vaiheessa kaikki oli vanhoja kunkkulaisia.

Ihan hauskaa oli eikä ahistanu nytkään, jeijeee :D. Tänään oltas taas oltu lähössä piknikittämään, mutta ilma on vähän epävakainen ja niinkun Linda sano, pylly kastuis! Meenkin sit Jussin kaa kattoo romanttista titaanielokuvaa <3. ja HUOMENNA on ilonpäivä, nimittäin RATSASTAMAAN <3___________________<3.

Mulla oli eilen kamera mukana koska Minna pyysi. Laura ja Minna sillä pari kuvaa napsas, joten pistän pari siis esille.
Kuvat on tosi harkiten rajattuja ja tarkennettuja, sekä niissä esiintyy kaikkea tosi mielenkiintoista. Tämän laitoin koska mun hiukset näyttää kivoilta! :D Alkaa ne kyl olee jo aikamoinen pehko. Minnan silmät on myös eläväiset ja Tommilla on hienoja koruja korvassa!
Hyvä tarkennus.
Hyvää makkaraa!


Meidän uljas Lontoo-kaksikko! Linda oli ainut joka piti lakkia päässä koko ajan! Uskollinen ylioppilas. Noora taas söpistelee siinä vieressä.


Oishan tuol ollu kans kuvii kaikista ihmisistä joita en niin tunne, mut en viiti niitä julkasta :D. Nää läheisemmät saa sit murista mulle jos suututtaa :D.

Mut nyt suihkuun, kamat kasaan ja Jussille päin! Hyvät vappupäivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...