tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Avonia kesäksi!

Nonniin, oonkin joitain ihmisiä jo kiusaillu mainostuksillani, mutta tässä hieman lisäää! Nyt olisi siis sunnuntaihin 23.5. asti aikaa tilailla Avonilta tuotteita kesäksi. Krisun kaa pidettiin viimekesänä vähän myyntitaukoa ja pidetään nyt taas, elikkäs jos jotakin luulee tarvitsevansa muutamana seuraavana kuukautena niin tilausta tulemaan! Pistelen tähän muutamia parhaita paloja, joista jollain lailla innostuin!

Tommonen kiva setti ihan kivaan hintaan. Kikkana oli tietty semmonen, että piti tilata jollakin kahellakympillä koko esitteestä tai jotain muuta pikkukivaa. Muttei paha silti! Sisältää siis ripsarin, huulikiillon ja kosmetiikkalaukun.


Jännittävä juttu, nimittäin 3-in-1-huulipuna-kiilto-rajauskynä :D.


Suositut luomiväripaletit hyvään hintaan monissa väreissä!


 Ihanaa turkoosia korua <3. Taas tommosia itekoottavia koruja.Pakko oli laittaa näistä tämmönen ihanan herkullinen kuva! Kaikenlaisia tuoksuja siis.


Kesäsin mua alkaa aina kiinnostaa huulikiillot, vaikka omiin huuliini en halua tommosia tunkea kun en halua kyllä yhtään korostaa niitä ;(. Mut ostakaa te muut jotka omistatte nättejä huulia!


Isoja purkkeja, kestävää lakkaa ja suhtnopeesti kuivuvaakin hyvään hintaan monissa väreissä! Kuvassa kaksi pirtsakkaa uutussävyä.


 Jos aurinko ei rusketa tarpeeksi nopeasti, voi ottaa apuun tämmösen! Sisko on testannu tän ainakin ja tais tulla hyvää jälkee.


 Kirsikkatuoksut on yhtiä omia lemppareita ja kesäisin juoksentelen paljon avojaloin ja jalat joutuu koville jos niitä joutuu hautomaan kengissä kuumalla, joten oli pakko tilailla tämmösiä kirsikkahoitotuotteita jaloille! Tarjolla myös muita tuoksuja.
Hedelmätuoksut suihkeina, suihkugeeleinä ja rasvoina, ite tilasin vadelmaa <3.Nää shampoot on hyviä hiuksille, päänahalle, ne tuoksuu mahtavilta ja hintakin on aika hyvä!


Haaveilen aina kylpyammeesta kun törmään näihin kylpyvaahtopulloihin <3___________<3

Seuraavaksi kesän tärkeimmät:


Aurinkorasvat.
 After sun-voiteet sekä voiteet joilla ylläpitää hienoa sävyä iholla.

 Ja ihaniin turkooseihin koruihin mätsäävä pyyhe!

Noonniin, eli yhteyttä ottakaa tilaustenne kanssa muhun tai Krisuun kiiiitoooos! Ja edelleen siis voin pk-seutulaisille mahdollisille uusille tilaajille toimittaa johonkin helppoon paikkaan, johon molempien osapuolien on mukava matkustaa. Nämä kyseiset tuotteet laitetaan tilaukseen ensi sunnuntaina, eli tuolloin 23.5. noin klo 23, joten tilaukset ennen sitä ja perillä nämä ovat kahden viikon päästä, jolloin niitä voi hakea tai lähden toimittelemaan. Esitten löydät täältä!

Heiheeei, nyt salkkarit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...