maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Vappupäivän kuvia

Kuvassa mun lempihelmet nyt juuri. Mulla oli ne kaulassa vappupäivänä, mutta muuten ne ei nyt tähän postaukseen liitykään. Kynsissä oli pitkästä aikaa vaan ihan hentonen mavalan vaaleenlila sävy ja kaikissa kynsissä sama! Aika ihmeellistä, mutta nytkin on vaan tämmönen vaaleensinertävä glitteri kaikissa :O. Alan rauhottumaan, tai sit laiskistun enkä jaksa enää kokeilla uusia kuviointeja kynsiin. Veeru sentäs maalas tänään peace-merkin ainakin yhteen kynteen.


Mutta aattelin jakaa pari kuvaa vappupäivältä, jollon huonon sään takia ei mentykään piknikille vaan elokuviin kattomaan se huonoin titaani-elokuva. Käytiin hakee liput siinä ennen puolta kasia ja lähettiin tunniksi Matinkylän rantaan haahuilee. Pari kuvaa siis sieltä.
En viiti tätä nyt ihan hirviösuurena laittaa kun tulis niin pitkä kuva ja veis kamalasti tilaa! Jussi-huippumalli haussa.


Kuvasin tota yhtä saarta joka oli ainut jota aurinko valaisi ja lokki lens kuvaan! Seuraavaksi kolme sorsaa, jotka ovat kaikki sama sorsa eriväreissä! Hauska poitsu, se tuli vähän välii rannalle, katto meitä ja päästeli sorsamaisia ääniä. Sitten se palas takasin veteen, uiskenteli tyttöystävänsä kanssa ja tuli taas rannalla käymään!

Okei no täs pääosassa on hiekkakivimössö... Mut on siel sorsakin!
Sorsat on kivoja ja linnut noin yleensäkin, kuten kaikki muutkin luonnossa elävät otukset <3.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...