tiistaina, toukokuuta 11, 2010

Ilostuttaa

Hölmö kissa joka päätti nukkua Lego-kasassa. Harry Potter muutenkin ilostuttaa niinkun ihan aina, koska se on varmaan maailman hölmöimmän näkönen kissa!

Meiän äitin yks lempiharrastuksista on raahata kotiin tavaraa KAIKKIALTA. Jos se kuulee et joku muuttaa, tai jotkut puhuu ettei keksi minne sais tungettua vanhan kaapin, äiti on salamana mukana keskustelussa ja rohmuamassa kaikki maholliset ylijäämät tavarat. Sitten se käy niitä läpi ja miettii että kuka vois tarvita niistä mitäkin. Noh, nyt se oli rohmunnu pari jätesäkkii tavaraa yheltä muuttavalta perheeltä ja sieltä löyty mm. noi punaset crockerin farkut. En ees tiiä onko noi naisten housut, epäilen kyllä että miesten, koska haaroväli roikkuu jonkin verran vaikka vyötärö onkin aika sopiva. En oikein tiiä mitä noilla tekisin. Siis pidän ne tietty koska ne on tositositosi kivat jalassa ja mua kuitenkin on aina viehättäny punanen väri, vaikken sitä oikein itteni päällä nääkään kovin viehättävänä. Sitäpaitsi mulla on aika tosi vähän vaatetta jota vois noihin yhistää! Oli mulla toi kyseinen asukokonaisuus tänään päällä töissä, onneksi lasten kanssa kun töitä tekee, voi pukeutua vaikka pelleksi :D. Tai Jack Sparrowksi, niinkun kerran tein...


Iskä toi äitille ton kukan jo vissiin perjantaina ja siitä lähtien se on mua ilahduttanu pöydällä! Varsinkin tää kuvassa pääosassa oleva nuppukukka <3. En erityisemmin ite pidä ruusuista ja otan mieluummin merkkipäivinä vastaan joitain muita kukkia, mutta tämmöset pikkuset on sulosia!
Tuolilla on roikkunu jo pari viikkoa tommosia helmiä joita äiti askarteli. Ei yhtään mun värimaailmaa, mutta nämäkin ilahduttaa!


Mulle tipahtelee tasaseen tahtiin HMltä kaikkia esitteitä, oon vissiin joskus ruksinu jostakin jonkun kohan. Noh, tykkään niitä aina selata ja sieltä valkata jotakin kivoja vaatteita joita voisin kuvitella päälleni. Päätin sit eilen alkaa leikkaa niitä kivoja irti ja liimailee johonkin kollaasiksi. Voisin vaikka siitä sit ruksii semmoset jotka on jo hankittu :DD. Toi yks HMn malli on ihana! Toi punahiuksinen <3. Jopa tuli semmonen fiilis et oispa hiukset auki niin niistä sais tommoset oranssinpunaset <3. Tai no saishan rastoistakin, mut se on vaan vaikeempaa ja siihen menee sikana väriä!

Ihanat asiat jatkuu nyt ilman kuvia. Huominen enää töitä ja sitten neljä päivää vapaata ja on luvattu lämpöä lämpöä lämpöä! <3. Haaveilen säärien paljastamisesta. Jussikin tulee lauantaina ja voidaan yhes leikkii kesää söpösti <3. Haaveilen nyt kans aika kovaa vauhtia ulkomaanmatkoista, en malta oottaa heinäkuuta jollon ois hyvä aika napata joku äkkilähtö päivän varotuksella! Ja halvalla! Huomenna ois lähtö Thaimaaseen kaheks viikkoo alle kuudensadan :D. Tommosia on kiva katella ja haaveilla jos yhtähyviä tarjouksia kävelis vastaan sit heinäkuussa myös.

Jottei liian mukavaksi elämä menis, aattelin kans valittaa parista pikkuasiasta, kuten vaikka siitä, etten oo pitkään aikaan oikein jaksanu lukea ja siksi tuolla oikeessa palkissa möllöttää toi yks ja sama kirja koko ajan :D. Harmittaa kans, että en oikein saa aikaseks pelata In The Groovee. Haluisin kovasti, mut taukoo on ollu niin liikaa, että pitäs pelata taas jonkin aikaa et sais entisen tason ja kunnon takasin! Päätin kans että ootan sitä tatuointia syksyyn ja se harmittaa, koska haluun sen NYT! :D. Alko vaan stressaa liikaa se, että millon kerkiis ja jaksais käydä Helsingissä, enkä viittis tosiaan sitä vapaapäivää pyytää tatuointia varten. Syksyllä sit on enemmän aikaa ja koulusta voi pinnaa >:D.

NIIIN ja tää merkintä on nyt jo sadasyhdeksäskymmeneskaheksas! Että kaks merkintää ja sit on 200 täynnä! Jotain ideoita erikoispostaukseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...