lauantaina, toukokuuta 15, 2010

Kuumuus jatkuu

Tuli hassu fiilis kun muistin miten viime kesänä oli tyyliin yksi yli 25-asteinen päivä :DD. Nyt sitten alkaa heti keväällä jo tämmöset säät, täytyy vaan toivoo et ihan kesälläkin olis mukavia ilmoja. Sisko sano että lährisen järven pintavesi on jo lähes kakskytasteista ;O. Ihme kyllä tänävuonna ei vielä oo kertaakaan tullu semmosta fiilistä et haluaisi käydä uimassa. Ennen oon tyyliin heitelly talviturkkeja jo huhtikuun puolella.

Söin tossa mukavan aamiaisen, katoin Dollhousen ja lakkasin kynnet, kerkesin kans makoilla vähän aikaa auringossa ja kaivella kaappeja sortsien toivossa. Löysinkin itseasiassa kolmet lyhkäset. Yhet tämmöset HMltä viimekeväänä ostetut tyyliin yöpukusortsit, joita oon käytelly aika ahkerasti rannalla ja silleen ja kahet farkkusortsit. Siniset ja mustat. Mustia oon käyttäny kolme vuotta sitten Kreikassa ja niistä ajoista vissiin vähän lihonnu, koska sillon sortsit oli suuret ja nyt napit paukahteli auki kun kumarsi :D. Silti nämäkin sortsit oli liian väljät reisistä ;(. Siniset oli jotkut ikivanhat vähän korkeevyötäröisemmät, jotka periaatteessa oikealla korkuudella istuu todella hyvin, mutten vaan osaa käyttää semmosia ;(. Eikä tommoset minisortsit niin kovin mukavilta näytä semmosina lökömalleina :D. Noh, nyt oon sit hengannu näillä ihme yöpukusortseilla :D.
Mulla ei oo nyt vähään aikaan ollu oikein mitään erikoisia kynsiä, vaan yhtä lakkaa eikä muuta. Halusin lakata jotkut pirteet kesäkynnet, mutta halusin kans samalla kokeilla punasia sävyjä yhdistettynä ruskeeseen ja ne kaipas tottakai myös valkosia pilkkuja :D. Ei siis kovin kesäistä, muttei haittaa!Varpaankynsiä oon lakannu viimeks ylppäreihin vuosi sitten, joten oli kai aika niitäkin koristella. Laitoin ruskeeta Avonin lakkaa ja koristelin valkosella :D. Varpaisiin on aika vaikee piirtää kukkasia.
 Ajattelin et voisin tänään korkkaa noi kengät ja lähtee niillä ihan liikkeelle, vaikka niissä onkin korkoo! Yleensä lähen mieluummin ilman korkoa jos pitää koko päivä kulkee. Mut voinhan ottaa mukaan jotkut läpsyttimet ja vaihtaa jos tuntuu ettei jaksa korkoja. Noi on vaan niin nätit!

Mut ei muuta, kohta Jussijussijuuusssiiii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...