maanantaina, toukokuuta 24, 2010

Kirppaarii

Oon tässä tänään selaillu lähinnä elokuvia, kirjoja, kenkiä, laukkuja ja muuta pikkukrääsää, koska varattiin äitin kaa pöytä kirppikseltä! Vihdoinkin saa vähän kamaa takasinkin päin, kun viikottain sitä yleensä tulee pari kassia lisää :D. Torstaina alkaa varaus, joten viel pari päivää aikaa ettiä kamaa. Esim. vaatekaapin päätin korkkaa suosiolla jonain toisena päivänä. Sieltäkin tulee löytymään aika paljon myytävää kamaa.

Tajusin että euroviisut on pian. Tykkään! Ennen en ikinä tutustunu biiseihin etukäteen, jotta kaikki sai sitten yhtäläisen mahdollisuuden mun omassa arvostelussa, mutta viime vuonna tuli katseltua teeveestä euroviisuohjelmia ja kuunneltua biisejä youtubesta, joten tuntuu että nyt pitäisi myäs tehdä sama. Sitäpaitsi olen törmännyt jo joihinkin biiseihin teeveessä, joten pitäisi tasottaa ja kuunnella loputkin :D.

Eikääää, tajusin ikävän asian ;(. Jussin kanssa puhuin äsken puhelimessa ja se kerto, että ens lauantaina sen serkun bändi soittelee jossakin Helsingissä ja se haluaa mennä kattomaan, halusin mennä mukaan mut en kyllä voi, koska sillonhan on euroviisufinaali! Sillon en kyllä tasan tee muuta kun  istu teeveen edes ja kato kisoja :D.  Toivottavasti bändi soittaa joskus uudelleenkin jossakin lähellä, on muuten hyvä bändi, Parkside Lights. Samana lauantaina päivällä on kans ehtoollisenjakokoulutus.

Siinä taas jotakin mitä päässä liikkuu tänään. Mua on tänään ja eilen kiusannu outo päänsärky ja se on ikävää ;(.

Laitan vielä kaksi kuvaa, jotka ovat erään söpöisen Iinan ottamia lauantailta.Koska ainoot kuvat, joita täällä on musta, on yleensä vähintäänkin naamasta sutattuja, joten tässä tämmönen parvekepose :D. Elli, Riikka ja minä. Taisin ihastuu Riikkaan, koska näytän pitkältä sen vieressä :D. Ellikin tuol kurkottelee ja näyttää pienemmältä, vaikka se on oikeesti mua pitempi ihan hyvän verran. Näytän myös mielestäni tuossa pitkästä aikaa yli 16-vuotiaalta, saavutus! :D.


Ja tämmönen, koska mulla oli omastakin mielestä hienot kynnet!  Harmi että just etusormessa sattu olee kynsi vähän lyhyessä kunnossa, eikä näytä niin makeelta ku noi muut. Yksinkertasuus on valttia ja oon niin ihastunu tommosiin vinoihin 'tippeihin', ne antaa kans kynsille pituutta! Nää on kans kestäny tosi kivasti ilman päällyslakkaa! Aattelin tänään laittaa vähän niin kestää koko loppuviikonkin.

Mutta ei mulla muuta, harmi ettei oo mitään koko asukuvaa, koska tykkäsin kyllä olla noissa vaatteissa. Oli valkosta ja ruskeeta, joita tykkään yhistää nykyään. Oli pitsiä ja myös kovaa mustaa väriä asusteissa, jota ei sais tietty yhistää ruskeeseen mut hähää, mä yhistin!

Mutttaaa, nyt mulla ei oo enää asiaa, palaan siis laatikoiden kaivelemisen pariin, baibai ja kauniita unia!

4 kommenttia:

  1. jos vaatetta tarkotat, niin se on kyl just söpö! Ostettiin se siskon kanssa Indiskasta joskus vuosia sitten alennuksesta, muttei kumpikaan oo oikein keksiny sille käyttötarkotusta, mutta nyt sit löysin sen siskon laatikon pohjalta ja muistin miten kiva se on ^^.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Joo tosi kivan näköinen toi toppi/tunika/mikälie :) Ja hirmu hienot lakkaukset, voi kun mäkin osaisin lakata noin kivasti! Oon aina ollut maailman surkein lakkaamaan kynsiä joten yleensä pitäydyn ihan vaan kirkkaassa lakassa.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...