lauantaina, toukokuuta 15, 2010

Pari kuvaa

Vitsit noi otsikot on ärsyttäviä, on ikinä kirjota niihin mitään järkevää :D. Voisin tietty ottaa käyttöön tän saman mitä tosi moni muukin bloggaaja tekee, eli voisin laittaa aina pätkii jostain biiseistä, niiden nimii tai jotakin. Mut musiikin kannssa oon niiiin tarkka, en mä voi vaan jotain laittaa, sen pitäs olla joku tosi hyvin omiin fiiliksiin sopiva tai itse tekstiin sopiva ja sitten ettisinkin sitä täydellistä otsikkoa pari tuntia ja OHO meni koko päivä :D. Rakastan musiikkia, se on mulle tärkeetä, lyriikka varsinkin ja siksi en esim. pysty tekee sitä juttua, että joka päivälle valitaan joku biisi jonkun tietyn säännön mukaan. KOSKA se ois mulle ihan liian vaikeeta ja sitten miettisin koko aika, että valkkasinko juuri oikean juuri oikeaan kohtaan. MUTTA siis, pari kuvaa vaan.
Tää päivä vietettiin aika pitkälle bikinin yläosissa ja HMn yökkärisortseissa, joista kerroinkin jo. Osan päivää päällä oli myäs Krisun toppi, joka nyt on mulle sen verta pitkä, että peittää sortsit, ainakin etupuolelta. Saa mun vartalon näyttämään vielä entistäkin lyhyemmältä ja leveemmältä, muttei se haittaa!
krisu esitteli rusketusrajaa!


Sekä uutta toppia, jonka alla on uudet bikinit! Tattua HM-laatua ja hintaa: 4,95€/kpl.
Veeru soittelee ilta-auringossa ^^.
Jussi kävi täällä kyläilemässä ja Enna villiinty ihan täysin! Sillä oli selkeesti ikävä. Istuskeltiin auringossa, jutskailtiin ja lähettiin sitten Veerun, Annelin ja Krisun kanssa mylskille koittaa vettä. Noi kolme uivatkin, me vaan Jussin kanssa huljuteltiin jalkoja vedessä. Ihana fiilis taas vaihteeksi istuskella laiturilla auringossa <3. Ihania on myös hanhipariskunta, jotka tulivat järvellemme toistamiseen pesimään. Ovat vallanneet lokkien entisen pesäsaaren :D. Meillä oli myös mahtavaa ihanaa ruokaa ja syötiin pihalla <3. Tuola muut nyt kattelee Idolssia, ite en jaksa ja puolentunnin päästä alkaa joku romanttinen fantasiakomedia :D. Ajattelin kattoa, tai sit viimein laulella singstaria!

Huomenna haluisin olla niin reipas, että lähtisin aamusta kuvailee valkovuokkoja. Toivon ettei sada. Sitten joskus päivällä suuntaan kulkuni Jussille, jossa vietän yön ja meen maanantaina töihin ulkoilee lisää! Vähän kurjaa jos ens viikolla on viel näin lämmin, tai ees tarpeeks lämmin, enkä voi töissä ulkoilla pelkillä bikineillä! Tulee rumat rajat kun pitää olla toppi päällä ainakin :D.

Äsken koko perhe istu sohvalla ja melkeen nauratti kun kaikki oli niin kesävaatteissa ja niin ruskeita jo naamasta ainakin :D. Tää on kyllä paras 'helatorstailoma' ikinä!

Heipppaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...