lauantaina, toukokuuta 08, 2010

Eilen

Tein muutamia juttuja jotka ei yleensä oo mun arkipäivää.Aamulla heti ennen töitä painoin siskon kaverille paitaa synttärilahjaksi. Töissä oli äitienpäiväkahvitukset, eli vähän erikoisempi päivä, jouduin kans olee töissä yli viiteen! Tuli kamala kiire, koska se kenkäkauppa edelleen oli menossa kiinni seiskalta ja päästiin lähtee matkaan vasta kuudelta, koska piti odottaa Veerua ja Annelia kaverilta. Oltiin viemässä Krisua röylään, mutta bussi porhalsi ohi ja vietiin se Niipperiin asti juhlimaan synttäreitä. Kerittiin kuitenkin perille ennen puolta seiskaa Klaukkalaan ja juostiin vesisateessa kenkäkauppaan. Sieltä sit äkkiä selaamaan kenkiä! Siellä siis oli poistomyynti ja tarjous johon kuului erikokoisia kasseja. Esim. oli ainakin 30€, 80€ ja 150€ kassit, joihin sai siis survoo niin monet kengät kun mahtuu ja ostaa ne sitten tolla hinnalla. Me survottiin seittemän paria kenkiä tohon kaheksankympin kassiin. Ite otin yhet ihanat saappaat, joissa on  rusettikoriste ja turhan korkee korko arkikäyttöön, mut ne oli niiiin söpöt, hyvät jalassa ja oikeelta hinnaltaan melkeen satasen :D. Lisäksi otin matalavartiset mustat tennarit, joiden pakkauksessa luki että koko 39 mutta sisältä paljastukin nelikymppiset, jotka oli mulle hieman suuret, siis oikeesti vaan tosi vähän. Veerulle ne oli kuitenkin sopivat, joten se niitä sit varmaan käyttää. Anneli otti satasen vaaleet korkkarit, äiti kahet viidenkympin ja kaheksankympin sandaalit sekä Veikalle skeittikengät. Veeru otti jotkut matalakorkoset valkoset korkkarit. Yhteensä oikeesti näille ois tullu hintaa joku 400€ mutta maksettiin siis se 80€. Jos oltas tiietty toi tarjous aikasemmin, ois varmaan lähteny tommonen 150€ kassi kenkiä. Nyt sielä oli jo hyllyt vähän tyhjemmät.


Ehotin että käytäis syömässä viereisessä Rollssissa, jossa oli tarjouksena lämäriateria 5,5€. Otettiin kaikki semmoset. Hampurilaiset oli tosi hyvät, ranskalaisia paljon ja niitä oli jo valmiiksi maustettu jotenkin ja juomatkin aika suuret! Ihan hyvä tarjous siis, jos vertaa mäkkäreihin ja heseen. En jaksanu ees syödä kaikki ranskiksiani, mut onneks Veeru jakso. Hauskaa oli että äitin ja mun työkaveri Inga ilmestyi myös Rollssiin ja siinä sitten vielä yhessä jutskailtiin. Inga meille oli tuosta kenkäkaupastakin kertonut, ja itse oli käynyt ostamassa seittemät kengät myös :D. Joiden hinnaksi olisi oikeesti tullut yhteensä yli 500€.

Kotona huvitti laulaa, joten pistin karaokevehkeet valmiiksi. Kävin läpi meiän melkeen kaikki karaoke levyt muutamaa suomi-iskelmää ja Olavi Virtaa lukuunottamatta. Äitikin lauleli mun kanssa ja levyjen loputtua laitettiin Veerun kanssa ihan normaalit  ceedeet soimaan ja laulettiin mukana karaokemikeillä :D. Käy se näinkin!

Nyt huvittais sadepäivänä lähtee kirpparille ja Sellossa ois uudessa Finnlaysonin liikkeessä tarjouksena kolme muumikäsipyyhettä kympillä. Vois käydä ostamassa! Eikä mikään roskaruoka, kuten esim. rax namnamnam tekis pahaa....Seuraava kuva on omistettu Niiskikselle :D

Mun uudet sukat ginasta. Makso kaks parii 3,90€ ja just mukavat jalassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...