torstaina, toukokuuta 20, 2010

Aikaa järkkään mä

Mulla on tässä iskeny kauniiden ilmojen johdosta päähän semmonen ajatus, että koitan pysyä erossa koneesta enemmän kuin ennen! Nyt olinkin kaksi päivää ilman konetta ja jeejee se oli tosi mukavaa! Nyt sitten avasin tän tossa ysin maissa ja totesin et onpas rasittavaa kun luettavana on joku miljoona uutta postausta kaikista kivoista blogeista. Pakko kesäksi karsia pois joitain blogeja, joita ei oo niin välttämätön seurata. Karsin jo facebookista pelejä pois kovalla kädellä, tai no en pois, lomalle! ja jälelle jäi vaan Pet Society, josta en luovu, koska se oli mun eka facebook-peli, niiin! Käytän liikaa huutomerkkejä.

Kävin Monkis, kävin Weekdayssa, totesin ettei näytä multa ja kävelin Lindexiin jossa näytti ihanan normaalilta :D. "Löydettiin" äitin kaa kiva itämainen?-kauppa, josta ostettiin mm. baklavaa ja halvaa, naminannaa. Käytiin terveyskauspassa ja ostettiin gojimarjoi ja kurpitsansiemeniä, joita oon koittanu semmonen pikkukourallisen vetästä huiviin päivittäin. Oon ollu töissä ja ollu ehkä normaalia ankarempi. Tänään suorastaan huusin pari poikaa pois välipalalta kun ne tökki toista poikaa selkään. Mun mielestä se ei ole sopivaa ruokapöytäkäytöstä.

Nuppu hyppäs mun niskaan tänään. Ihan jees talvisin kun on päällä talvitakki vaikka, muttei kovin kiva sillon kun päällä on vaan toppi. Tunsin miten sen kynnet tunkeutuu syvemmälle ihon alle. En voinu nostaa sitä pois, koska sillon se ottaa vaan tukevammin kiinni. Koitin laskeutuu maantasalle, jos se vaikka hyppäis pois. Ei lähteny! Sattu ja verta vuos koko olkapää! :D. Onneks sitten Pökäle ja Enna juos paikalle kun kuuli mun valituksen ja Nuppu päätti lähtee pois alta. Kissat on mukavia kun ne raatelee. Kun olin kolmannella luokalla, meiän silloinen kissa Ruska hyppäs katolta mun naamalle. Tuli kivat ja kestävät Halloweenmeikit. Sain myös kertoa 31 kertaa, että mitä mun naamalle on käyny, olin suosittu! :D. Vissiin ne oli aika hienot, koska silloinen paras ystäväni Peepe halusi, että hänelle tehdään kasvomaalilla samanlaiset :D. 

Nyt koitan lukea kaikki mun lemppariblogit läpi, selata vähän facebookkia ja suunnata nukkumaan! Tänään heräsin jo ennen seittemää ihan pirteenä, mutta ajattelin ettei niin aikasin voi herätä ja kävin uudestaan nukkumaan. Huomenna Jennan kaa kirpparointia, lauantaina nettituttavien tapaamista, täytyy varoo ettei ne oo pedofiileja! ja sunnuntaina kappelipäivä kera rippikoululaisten <3 jeeee! Kiva taas kattoo kun ne luulee et oon yks leiriläisistä...

En oo ottanu kuvia ite, joten lisään jonkun randomin kivan kuvan!

Söpö Kirsten <3.Heiheeeei!

4 kommenttia:

 1. Ihan pakko kysyä että missäs sä olet töissä? :)

  VastaaPoista
 2. Iltapäiväkerhossa, eli semmoset viis tuntii per päivä lasten kaa kaikkee touhuumista :D.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kivaa! :) Itsehän siis haluun vielä joskus töihin päiväkotiin (tai ala-asteelle avustajaksi) niin toi kohta kiinnitti huomion :D Kyllä niihin ipanoihin välillä menee hermo itse kullakin, joskus pitää ihan oikeasti laskea kymmeneen että jaksaa sanoa nätisti :D

  VastaaPoista
 4. Ala-asteipanat on kyllä vielä ihan mukavia, mutta eniten tykkään murkkuikäsistä pojista <3 :D. Siksi rippikoulutyö on ehkä vielä kivempaa kun lasten kaa touhuilu, mut on toikin ollu mukavaa ja kasvattavaa! Ennen tätä työtä en pitäny lapsista oikeestaan yhtään enkä osannu niiden kanssa toimia, nyt osaan!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...