lauantaina, toukokuuta 22, 2010

Uuuh, 'yöuinti'

Eilen oli kirpparilla Jenna, äitin ja Krisun kanssa. Ostin pari kynsilakkaa taas, laseja, paidan, vyön josta kylläkin tuli käsikoru ja sit en kai muuta ostanukaan. Heitettiin Jenna granin asemalle ja käytiin kaupassa. Katottiin vähän teeveetä ja naapurissa oli grillibileet. Muut meni sinne ja munkin piti käydä kääntymässä, mutten sitten jaksanut.

Parasta oli pelata ITGtä hikeen asti ja lähtee sit kylpytakki päällä juoksemaan Pökäleen kanssa kello ykstoista mylskille uimaan :D. Yleensä värjöttelen vedessä kauan ennenkun kehtaan mennä, mut nyt hyttyset ärsytti ja pulahdin vaan nopsaa veteen, sukelsin ja lähettiin Pökäleen kaa juoksee takasin kotiin. Mylski, eli Myllyjärvi sijaitsee siis parinsadan metrin päässä meiltä kotoonta. Kotona pujahdin saunaan ja pesin hiukset. Vaihoin petivaatteet ja yritin kattoa vähän vielä telkkaria, mutta väsytti niin hemmetisti, että menin nukkumaan jo ennen kahtatoista ja tänään heräsin ennen kymmentä.

Tänään olen siis menossa viettämään iltaa karvaturrejen kanssa! :D. Kuulostaa varmaan mielenkiintoselta niiden mielestä, jotka eivät asiasta mitään tiedä. Mulla ei oo mielessä yhtäkään vaatekappaletta, jonka haluaisin pukea päälle, joten siksi on myös kamala ongelma kynsien kanssa, mitä mä niihin lakkaan kun en tiiä vaatteidenkaan väriä! Pirteää pinkkiä vaan? :D. Onpas hankalaa. Siskokaan ei osannu auttaa mua, nyyh.

Taas vaihteeksi ihana Kirsten kun en nyt oo kuvannu! Tänään ois muuten kuvauspäivä, mut taisin taas tosi kätevästi unohtaa. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...