maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Naaa naa nanana

Viimeksi kirjoitin lauantaina, joten sunnuntaista jatkuu. Kaikki vissiin tietää että Suomessa on ollu aika lämpöstä? Tästä syystä oon saanu itelleni vähän punottavat olkapäät ja kivasti värii kaikkialle! Sunnuntaina matkustettiin äitin, Veerun ja Annelin kanssa Selloon raksiin mässäilee, namnam. Kateltiin myös Veerulle bikinin yläosii ja otin itelleni matkaan yhet sortsit HMltä. Vähän alusasufiilis nää päällä on, mut saavat kelvata hetken :D. Ostin myös nestemäisen eyelinerin ja kynsilakanpoistoainetta, koska tarve oli! Vaikkakin juuri äsken Veeru mulle kiikutti jonkun Lumenen ripsari&eyelineryhdistelmän joka vaikutti hyvältä, eli ei ois tarvinnukaan ostaa uutta!

Sellosta menin Jussille ja lähettiin käppäilee graniin ja mäkkärille asti ostaa jäätelöö ja limuu. Oli nättiä ja lämmintä ja otin pari kuvaa, jotka tulee seuraavaksi:




















Koukero-oksat ja vauvalehdet <3.
Aha?








































Lapsina otettiin näitä 'kukkakimppuja' puista barbileikkeihin!

Granin metodistikirkon torni, joka on söpö! Koko kirkko on siis söpö. Harmi kun on toi objektiivi niin tommonen zoomikas, etten saanu koko kirkkoa kuvaan, enkä jaksanu juosta kauemmas :D.







































Vanhat kyltit on söpöjä <3.
Alunperin matkan tarkoituksena oli lähteä etsimään kirsikakukkia! Liian myöhään löytyi, oli jo turhan pimeää kuvaamiselle ;(.






































Mun mielestä tää liikennemerkki kehottaa törmäämään pyörillä.




























Ainiin, oli täällä jotain tämmösiä vähän vaaleenpunasia kukkia, jotka kelpaa mulle!

Yks ihana asia kesässä on kans se, että saa jättää noita ikkunoita ja ovia auki illalla ja viilentää kämpän ennen nukkumista <3. Nukuin viimeyönä Jussilla ihan tajuttoman huonosti ;O. Yleensä oon siellä tosi väsyny ja sammun kun laitan pään tyynyyn, mutta nyt nukahin vasta neljän jälkeen ja aloin jo kasin maissa aamulla olla valmis nousemaan. Koitankin siis lukasta nyt loput blogit äkkiä läpi, jotta pääsee nukkumaan!

Hyviä unia!

PS. Keskusteltiin äsken Jaanan kanssa tisseistä.
PPS. Aattelin kirjottaa semmosen postauksen, jossa selitän et ketä kaikki ihmiset on joista täällä selitän :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...