tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Arvontaa muualla ja kuulumisia täällä.

Täällä!

Tänään kävin shoppaamassa mulle pari vaatetta. Edelleen kaupat pursuaa kaikkea ihanaa ostettavaa ja kamalinta on käydä HMllä ja Seppälässä koska sielä hinnatkaan ei niin päätä huimaa että periaatteessa vois vaikka mitä ostaakin. Sit tulee vaan se ongelma, että mitä niistä monista ihan hyvänhintasista ja kivoista vaatteista ottais. Tänään juoksin Seppälästä sit pois ilman yhtään vaatetta, vaikka olinkin päättäny et saan jotain ostaa. Mutta sain puuterin ja värittömän päällyslakan! Eli kaks asiaa ostoslistasta vedettynä yli.

Shoppausseuraksi saa muuten ilmottautua, koska haluisin ehottomasti lähtee oikein kunnolla kiertää kauppoja ja kerrakin vähän hemmotella itteeni! Jussikaan ei tuu lomille ens viikonloppuna, joten lauantaina vois lähtee ruuhkiin. Tiiän et ahistun ja hermostun nopsaa, mut haluun yrittää :DD. Ainiin, ostin ginasta tosi hyvät tissiliivit! Ihan kun mulle tehdyt ja makso vaan 4,90€. Nätitkin vielä ^^. Sellon ginassa on muutes monen monta rekkiä noita 4,90€ vaatteita, et käykääs kattoo! NIIN saa muuten vinkkaa jos tietää mistä sais kivoja boleroita! En oikeesti löydä mistään ;(.

Oon nyt kaks päivää töissä ollu vähän omillani kun avustajatyttö Tiina on vaan puolpäivää paikalla ja toinen työkaveri on nyt ollu kotona hoitamassa kipeetä lastaan. Vähän hektistä siis ja jännää kun on yksin vastuussa siitä että saa lapset laitettua oikeisiin busseihin :D. Huomenna Mari kuitenkin palaa takaisin töihin ja tilanne normalisoituu.

Huomenna mulla on pääsykoe! Pitää olla kello yheksän paikalla, hyyyyiiii, en oo pitkään aikaan joutunu herää ennen ysiä :D. Kuulemma kolme tuntia pitää varata koko ruljanssiin johon kuuluu koe ja haastattelu. Toivon että koetta pääsee tekee heti ja oon ekana haastattelussa niin pääsen töihin ajoissa. Vaikka saan olla kyllä myöhässäkin. Täytyy silti ottaa kirja mukaa jos joutuukin odottelee liikaa ja ainiin! Pitää muistaa lataa podi! Kohta lähen valmistautumaan kokeeseen, eli käyn käyn kunnon pesulla vartalonkuorimisen kera! Laitan myös kasvonaamion ja leikkaan varpaankynnet ja ehkä lakkaan ne kanssa. Aion olla oikein viehättävä, jollon itseluottamus kasvaa ja pärjään paremmin kokeessa - vaikka tosiaan ois vähän noloo ryssiä toisen asteen opintojen pääsykoe :DDD. Ei saa silti olla liian itsevarma! Eihän ne sentään sinne voi satoja ottaa sisään, jos vaikka yhtäkkiä niin paljon samalle linjalle hakisi. Tai nojoo, en kyllä ees tiiä että tekeekö ne monta opetusryhmää jos hakijoita on enemmän vai ottaako ne aina jonkun kiinteenmäärän sisään.

Mutta nytten meen peseytymään, heihei o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...