sunnuntaina, toukokuuta 23, 2010

Signs

Kuuntelin Billy Talenttia ja nyt kuuntelen Bloc Partya, joidenka biisistä tuo otsikko. Mietiskelin kotimatkalla tänään, että mun pitäs silti kirjottaa musiikista, koska rakastan sitä. Vaikka se niin vaikeeta onkin! Ajattelin myös, että oon tosi kiitollinen, että erilaiset ihmiset on opettanu mut kuuntelee kaikenlaista musiikkia, oikeesti ihan kaikenlaista paitsi matalaa örinää, niinkun lauantainakin totesin :D. Erityisesti tänään koin olevani kiitollinen siitä, että osaan kuunnella raskaampaakin musiikkia, siinä vaan on jotain sitä energiaa!

Etin nyt youtubesta tätä matalaa örinää, jota en tykkää yhtään kuunnella.

Eli en tykkää Behemothin kaltaisista. Matalaa örinää etsiessä törmäsin myös toisenlaiseen, josta en pidä.

En tykkää myöskään tuommoisesta aika normaalilta korkeudelta suoritettavasta raakkumisesta yhdistettynä tuollaiseen melodiattomaan sekamelskaan. Tätä teille tarjosi Marduk. Täytyy myöntää et ihan kivaa kitaraa tuolta välistä tulee, mutta siihen se jääkin.

Seuraavaksi voisinkin kertoa mistä pidän! :D. Alotin mun ns. raskaamman musiikin tämmösestä mun lempibändistä kun Sonata Arctica. Tutustuin siihen joskus yläasteen alussa ja sillon se oli oikeesti mukamas raskaampaa musiikkia, nykyäänhän tommonen mielletään jo mainstreampopiksi melkeen :DD. Mutta, edelleen mun mielestä Sonatalla on vaan yksi huono biisi, joka on Unia-albumilta Good Enough is Good Enough. Vaikee valita mitään ultimate feivörittii, mutta eniten pidän Reckoning Night-albumin kamasta, se on mahtipontista ja silleen täyttä, täyteläistä! Kuulostaa kun Sonatan vanha kama ois lihonnu ja se kuulostaa hyvältä. En millään osannu valita tältä albumilta vaan yhtä, joten otin kaksi makupalaa kuunneltavaksi.

Elikkäs Misplaced on vaan keränny pisteitä mun silmissä kaikki nämä vuodet. Rakastan vaan tätä biisiä. Toinen maistiainen on aivan mahtava tarina täynnä tunteita, eli White Pearl, Black Oceans:

Final Fantasy-video nyt tuli ekana vastaan :D. Biisi on tärkein! Sonataa kutsutaan termillä power metal, jonka kautta törmäsin myös kiintoisaan speed metal-genren alla kulkevaan nopeata musiikkia soittavaan Dragonforceen, josta maistiainen alla.

Once in a Lifetime on tämän kipaleen nimi. Eli tämmösestä vinkumisesta minä tykkään :D. Eli tämä power- ja speed metal on toinen osa mun 'metallimusiikkia' ja toinen on sitten melodic death metal, josta seuraavaksi. In Flames ja Norther on aina ollu tästä lohkosta ne ihan lempparit, sekä tietty välillä myös Children of Bodom, pitäähän Bodom-järven rannalla asuvan sitä kuunnella :D. Muitakin nimiä sitten menee ja tulee millon lystäävät.

In Flamesilta en kyllä yhtään osaa valita suosikkeja. Tykkään ihan kamalasti näistä vähän hitaammista ja tunteellisimmista biiseistä, kuten Evil in a Closet, Metaphor ja Come Clarity tietysti, koska olen tyttö ja solistin ääni on tosi kaunis niissä kohdissa, joissa hän tykkää laulaa ihan normaalisti. Sitten näistä menevimmistä mulla on niin miljoona lempparia. Laitan taas kaksi, en osaa valita, molemmat vähän kyllä rauhallisesta päästä. Eli olkaas hyvät, mun suuri suuri suuri rakkaus, Evil in a Closet:

Sitten aivan mieletön livebiisi, The Quiet Place:


Northeria kuvataan sitten vaikka biisillä nimeltä Mirror of Madness, sikahyvä! Voin muuten kans käsi sydämellä kertoo että tommoset videot on ihan kamalia :D:

Se Northerista ja sit vielä yks Bodomin biisi, joka on paaaaraaaas, elii You're Better off Dead:


Tajusin tässä näitä miettiessä, että Norther ei kyllä ole lähellekään kun In Flames, sitä rakastan kyllä niin eniten, että Norther jää vaan lämppäriksi.

En kuuntele pelkästään tällaista, enkä kuuntele yleensä pitkiä putkia tällaista, mutta tarvitsen ehdottomasti tämmöistä energiaa vähintään kerran viikossa! Nyt kokoon soittolistaa riparille, niillä yleensä varsinkin kaipaa välillä hetken itekseen tämmösen musiikin parissa. Kuka muu tykkää ja suosittelisko mulle jotain uutta?

Tänään puissa kukkia kauniita valkoisia kukkia ja autoin hienoja mustia etanoita tien yli! Olin myös riparijutussa ja näin Wallun siinä samassa, joka oli mukavaa. Karvaturrien kanssa oli muuukaaavaaaa ja jos vaikka saisin Iinalta jonkun kuvan, niin voisin sen tännekin lisätä. Toivottavasti tyttöjä näkee uudestaankin joskus!

Nyt jäätelöö ja Avon-kampanjointii vielä viimiset tunnit, TILATKAA! :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...