sunnuntaina, toukokuuta 30, 2010

Love oh love


Tykkäsin kyllä ton Lenan äänestä ja lähin sit vähän youtubettelee ja löysin tämmösen söpön pojan laulamassa satelliittia! En kyl kauheesti tykkää hepun äänestä mut yleinen söpöys ja erinomainen nenä korvaa puutteet! Rybak ja Lena ois maailman söpöin pari <3. Voisko ne alkaa seukkaa? Hauskaa kans et kaks perättäistä vuotta nuoret voittaa ja molemmat tommosilla vähän erilaisilla ja söpöillä rakkauslauluilla.

Tein eilen finaalissa listan mun suosikeista ja se näyttäis tältä:

1. Ranska - aivan mahtava show! Energiaa tuli lavalle niin paljon ja biisistä tuli hyvä fiilis, siinä oli myös erilaisia osia ja kaikkee kivaa!

2. Saksa - Lenan söpö ääni ja söpöt lyriikat biisissä ja hauskasti energiaa tässäkin. Kivan erilainen myös.

3. Turkki - aikamoinen wannabe-Linkin Park, mutta tykkäsin kyllä paljon! Kiva kun on vähän ns. raskaampaakin musaa mukana.

4. Kreikka - Kiva se 'viulu'kohta ja rummut ja hauskaa että tanssijoina oli miehiä eikä vähäpukeisia naisia. Hauska energinen biisi tämäkin ja kreikankieli on vaan rakkaus <3. Oon kyl edelleen sitä mieltä et Sakis ois saanu tulla vetää ton, niin ois pisteitä tullu enempi ;).

5. Israel - kieli on niin kivan kuulosta ja ihanaa et Israel usein esittää biisejä omalla kielellä. Muutenkin tykkäsin kyllä biisistä, ainut balladi tässä kisassa joka iski. Olihan se kaunis se mieskin!

6. Moldova - se saksofonikohta oli aivan mahtava! Naisesta en niin tykänny siinä laulamassa, mutta ihan hyvä energia tässäkin.

7. Azerbaijan - kiva kokonaisuus, hyvä biisi ja kaikki hyvin :D.

8. Kypros - mukava biisi, vaikkei niin euroviisu.

9. Serbia - tykkäsin siitä kohasta jossa laulettiin jotain balkanista, muuten en kyl kamalasti tykänny tän miekkosen äänestä, enkä oikeestaan mistään muustakaan :D.

10. Belgia - kiva biisi, muttei taaskaan euroviisu.

Pettynyt olin kyllä kun Liettua ei päässyt finaaliin! Aivan mahtava biisi oikeasti :D.


Sitten venataan taas vuosi seuraavia kisoja :D. Tulispa kohta joku tiukka matsi, täs on pari vuotta menty niin överivoitoilla, ettei pisteenlaskuu oo ees mielenkiintosta kattoa. Nyt jatkan mun huoneen siivousta. Tänne tulee kaks uutta kaappia ja yks lähtee pois, joka tarkottaa monen kaapin tyhjentämistä ja uudelleen järkkäämistä. Mut jee, nyt saan lisää tilaa mun vaatteille ja saan taas turhaa kamaa pois! Mulla on yks vaatekaappi ja kaks hyllyä toisesta kaapista vaatteille, eikä niille mahu oikeesti kun puolet kaikista vaatteista. Osa on vielä siskon kaapissa ja suuri osa pesussa ja pestynä menossa kaappiin semmosessa läjässä :D. Osa myös makaa sängyllä, koska oon käyttäny niitä vaan kerran, enkä sillon haluu niitä kaappiin tunkea enkä pesuun kun eivät ole likasia. Kun muutan, pitää oikeesti keksii joku hyvä systeemi vaatteille, vaikka semmonen rekki niille joita on käytetty vasta vähän.

Mut joo moimoi!

3 kommenttia:

  1. Tuli mieleen ku jossain postauksessa/facebookissa puhuti skeittauksesta, että spottasin tommosen blogin: http://whattheclownsarewe.blogspot.com/ ainaki osittain skeittaukseen liittyvää :D Nii ja sitte on semmonen leffa ku Grind (http://www.imdb.com/title/tt0338077/) jos et ole jo nähny, katoin joskus Jyrkin kans ollessa ja tuli ihan hirveä himo kans oppia skeittaamaan ja tekemään ollieita ja kaikkea kivaa, mutta yhy ei tällä motoriikalla :D

    VastaaPoista
  2. joo tota blogii oonkin vähän seuraillu! Täytyykin kattoo toi Grind joskus, oon kattonu vaan Lords of Godtownin! Se oli hyvä! :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...