maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Heposia

Mustelmia, hiertymiä ja joka paikkaa särkee. Tietää että on käynyt ratsastamassa pitkästä aikaa! :D. Oli kiva tallireissu eilen Minnan, Lauran ja Nooran kanssa ja tuli kokeiltuu kolmee uutta pollee joilla en ollu aikasemmin ratsastellu! Kyllä noi nuorisohepat on aika laiskoja verrattuna noihin vanhempiin Oskuun ja Surreen, joilla edellisellä kerralla oltiin Minnan kaa kaksin.

Ratsastuslenkin jälkeen annettiin polleille ruokaa ja oli kyllä rennoin fiilis tosi pitkään aikaan vaan kuunnella kun ne tyytyväisinä rouskuttaa ruokiaan <3. En nyt selittele enempää vaan laitan vähän kuvii!

Minä lähin hakee heppoja, Surren pyllyä ja Teistaa kokonaisuudessaan kuvassa myös. Teista on niin nätin värinen <3


Laura ei vissiin halunnu koko hevosta kuvaan.
Laura ja Smyri lähdössä lenkille!
Minna oli niin taitavasti tarkentanu kuvan musta, että piti laittaa esille! Olemme siis jo lenkillä metsässä ja olen Maunan selässä!Noora kera Teistan metsäilemässä.
Minna ja ryhdikäs Smyri! Olimme jo tulleet takaisin lenkiltä.
Laura sano et hevosilla oli sen kanssa koko aika syömisongelmia :D.
Minä Maunan selässä, lähin Maunalla ja palasin Maunalla, mutta välissä kerkesin ratsastella myös Stjärnällä sekä Smyrillä. Oltiin niin taitavia et päästiin selkään ilman jalustimia!


Teista prinsessa <3.
Stjärnä lenkin ja ruokkimisten jälkeen laitumella <3.


Surre oli ollut lenkkeilemässä samana päivänä jo niin monesti, ettrei vanhusta saanut rasittaa enää, joten hän patsasteli tallissa. Annoin vähän namii mussukalle <3.


Minna tykkää Stjärnästa! Sano kyllä kesken lenkin ettei enää tykkää niin paljon kun neiti tykkäs olla välistä vähän itsepäinen :D.Lopuksi vielä kuva tämmösestä neidistä joka kuljeskeli tallin pihassa ja sisällä ihan omaan tahtiin :D. Pelättiin jo et se lähtee meiän perästä lenkille, onneksi jäi kuitenkin mussuttelemaan heinää :D.

Että hevospainotteista, jeejee unia!

5 kommenttia:

 1. Issikat on kyllä ihania. Tosi söpöjä. Siitä on jo melkein 2 vuotta kun oon itse ollut viimeksi Fagerängillä ratsastamassa. Ehkä kesällä taas meen. Viime maastoratsastuksesta on jo kauan, vaikka Kilossa oonkin käyny kenttätunnilla :)

  VastaaPoista
 2. Voisit joskus vaikka tulla mun ja Minnan kanssa sinne ratsastelee kesällä sitten! Paitsi et meitä varmaan nolottais kun sä oot ratsastellu enemmänkin ja me ollaan vaan tämmösiä keltanokkia :D.

  VastaaPoista
 3. Ois kyllä kiva tulla :) Millon ootte menossa?

  En usko että teitä nolottais yhtään, kun oon kyllä hevosten kanssa aika epävarma vaikka oonkin ratsastanu pari vuotta nyt taas.

  VastaaPoista
 4. Ei vielä tiietä, mut jos ilmottelen sitten kun tiietään?

  VastaaPoista
 5. Joo ilmoittele sitten :)laita vaikka Facebookissa viestiä. Mun blogiin ei kannata laittaa ku en osaa kattoa niitä kommentteja ku niitten tekstien kohdalta.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...