lauantaina, toukokuuta 08, 2010

Sadepäivä

Ja sadepäivän puuhastelut, eli se kirpparireissu! Mukaan lähti korkkarit 2€, kaks mekkoa 2 ja 6€, tunika 4€, paita 2€, bolero 3€, takki 10€, Hannibal-elokuva 4€ ja Rimakauhua ja Rakkautta ekan kauden jaksoja 2€. Toi bolero ei sit ollukaan niin kiva miltä se näytti ja takkia pitää tuunata ihan pikkasen, eikä toi tunika myöskään ollu sit päällä niin kiva, mutta muuten tosi kivoja juttuja!


Eiks oo nätit? Eikä niillä pohjien perusteella oltu käveltykään montaa kertaa.
En kyl tiiä et kehtaanko loppupeleis tota käyttää kun näkyy olevan aika muoti-ilmiö kans tämmöset! Ihana toi vino vetoketju! Okei kyllä mä lupaan tätä pitää. Se tuunattava osuus on noi kauluksia isommat lärpäkkeet, niille pitäs saaha jotkut nepparit et ne pysyis silleen avonaisina sillon kun takkia pidetään auki. Nyt ne meinaa lerpattaa missä sattuu.Tässä vielä maistiainen mun eilisistä melkeen satasen kengistä! En siis kuvannut joka ostosta, niinkun ehkä näkyy.

Oli kyllä ihanaa kirpparin jälkeen juua kaakaota kera kermavaahdon, namnam ja pian sen jälkeen oli tortillaa ruokana ja tein aika maukkaan miksauksen sinne sisälle <3. Nyt aattelin maksaa vähän laskuja ja sit voit käydä sekottamassa dipit ja ruveta valkkaa leffaa illaksi. Jos alottaa aikasin, kerkee viel pelata simssiikin! Veikka anto mulle vähän inspiraatiota pelaamiseen.

Oon haaveillu koko päivän et saisin asuu Jussin kaa ja kokata sille täytettyjä paprikoita <3.

Heippa!

2 kommenttia:

  1. toi takki! <3 oon niin kade sulle, kun teet aina niin ihania löytyjä kirppikseltä. täältä ei löydy kuin fida, eikä valikoimassa ole kehumista.

    VastaaPoista
  2. Tervetula Espooseen :D. Tai vaikka mieluummin Helsinkiin :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...