torstaina, toukokuuta 06, 2010

Tänään
Kehotin poikia rakentamaan hienot hiekkalinnat, koska mulla oli kamerakin mukana töissä kuvauspäivän takia, niin voisin ottaa niistä kuvia! Noh, pojat ei jaksanu, joten me Tiinan kaa rakennettiin. Naureskeltiin et täällä me kerhotädit vaan leikitään hiekkalaatikolla kun lapset liehuu muualla. Myöhemmin myös kaikki kolme kerhotätiä hyppi hyppynarun kanssa ja lapset leikkivät muualla :D.

Matkustelin bussilla töistä aikasin jo pois riparipalaveriin, jossa sain sitten pidettäväksi mm. oppitunninkin ensi leirillä!
Tulin kotiin ja meidän piti äitin kanssa lähteä kenkäostoksille, mutta sain kuulla että koko konkkaronkka oli lukkojen takana kotipihalla :D.

Äiti lähti lenkille, Veeru ja Veikka trammboliinille ja iskä lähti eläinlääkäriin Ennan kanssa. Iskä sit fiksuna lukitsi ovet, eikä sisälle jääny ketään. Äiti ei tietysti ottanu avaimia lenkille mukaan, eikä nyt lapsetkaan avaimia tramboliinille kanna. Eilen Krisu ja Veeru oli joutunu lainaa naapurista vara-avainta joka oli sit jääny palauttamatta, joten sieltäkään ei avainta herunu. Veeru lähti polkee parin kilsan päähän mummalle ja paapalle lainaamaan avainta. Veeru tuli takas ja Paappa soitti et ne antokin väärän avaimen. Anneli keksi että voidaan lainaa niitten autoo ja ajaa sillä hakee mummalta ja paapalta oikee avain. Jäin elukoiden kaa venaa rappusille aurinkoon ja otin niistä pari kuvaa. Iskä tuli kotiin ja päästi mut sisään. Loput tuli kotiin ja ilmotti ettei mummalla ja paapalla ollukaan meidän avainta! :D Noh, kello oli jo puol seittemän ja sen kenkäkauppa ois menny kiinni seittemältä, joten ei enää lähetty, huomenna sitten!


Ekassa kissakuvassa on Pörrö ja kahessa muussa Hössy. He ovat veljekset kuin ilvekset.Tässä myös jotain mitä puin tänään päälle. Melkeen kaikissa blogeissa on kauheesti kuvia niistä blogien pitäjistä, mutta tajusin et mulla on aika harvoin :D. Noh, tuskin se ketään haittaa. Oon hullantunu tommosiin sumeisiin kuviin, musta ne on just hienoja!

Ainiin, eilen olin jo sängyssä peiton alla kello YKSITOISTA! Nukahinkin melkeen heti. Huomasin kans eilen, et oon jo niin päivettyny ulkona lasten kanssa telutessa että peitevoide on melkeen liian vaaleeta! Iik, nyt pitää varmaan ostaa jokaista sävyä et voi sit joka rusketusasteella käyttää oikeen väristä :D.

Ei mul muuta, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...