lauantaina, toukokuuta 29, 2010

Run Away

Käytiin eilen Jussin kaa pelailee jalkapalloa joskus yhentoista jälkeen yöllä. Tänään käytiin uudistuneella Espoontorilla ja hämäännyttiin vähän sen asiallisuudesta. Gigantista käytiin kattelee Jussille puhelinta ja Jyskissä ja Sotkassa kattelee huonekaluja.

Kuuntelen nyt just Moldovan euroviisubiisii, jossa on kiva saksofonikuvio. ja oon muutenkin luukuttanu tätä euroviisu kamaa pari päivää, jotta pääsee hyvin perille suosikeista! Tällä hetkellä oon tykästyny Ranskaan ja Saksaan, jotka ei kyllä kummatkaan oo kovin euroviisumaisia. Myös Israel ja Liettua on hyviä! Tykkäsin kans pari vuotta takaperin Israelin biisistä just ton niiden kielen takia, tykkään vaan niistä hauskoista äänteistä, mitä meilläpäin ei kuule! Liettua taas on kivan pirtsakka ja erilainen. En muuten ees tiiä, että onko Israel ja Liettua tänään ees finaalissa, koska unohin torstaina kattoa ne ite tulokset :D.

Söin Jussilla kalaa ja kotona kalaa. Jussi sano, että se saattaa ilmestyä tänne illalla mun seuraksi euroviisuja kattelee, tai sit nähään huomenna päivällä, jollon se kans ois tulossa tänne. Joten mun tarttee siivoo tommonen järkyttävä tulivuoren näkönen läjä vaatetta mun sängyltä :D. Haluun niiiiin muuttaa niin pääsee eroon turhasta roinasta. Onneksi otettiin toi kirpparipöytä, saa osan turhuudesta jo nyt pois. Mutta nyt jatkan mun projektia, maalaan mun laatikoston päällystää rumaksi! Edellinen kerros on kuiva, joten maalaan seuraavan :D.

Heippa!

2 kommenttia:

  1. Mun suosikki oli Moldova, mutta toi Saksan biisikin oli tosi hyvä - en vaan tykännyt laulajan äänestä lainkaan. Oli toi kumminkin paljonpaljon parempi kuin useat muut!

    VastaaPoista
  2. Mä just ihastuin Lenan erilaiseen ääneen, yleensä muutenkin kun musaa kuuntelen niin erikoiset äänet tarttuu päähän ja tutustun sit artistiin enemmänkin. Toivottavasti Lena tekee äkkiä albumin et pääsee kuuntelee muutakin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...